Nebytový priestor s park.státiami na ul. Nová Rožňavská v Novom Meste

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
80 m
2
Bratislava
Nové Mesto
pred 99 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 65 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Nebytový priestor s park.státiami na ul. Nová Rožňavská v Novom Meste. Nebytový priestor o rozlohe 80,76m2, umiestnený na 3. podlaží v 9-podlažnej novostavbe, s výťahom. Nebytový priestor sa predáva spolu s dvomi prestrešenými parkovacími miestami. K priestoru prislúchajú 2 vonkajšie parkovacie miesta o výmere 11,52m2 každé. Sú prestrešené samotnou budovou a opatrené parkovacou zábranou na kľúč. Spolu s týmto priestorom sa predáva aj podiel na spoločných pozemkoch a priestoroch nehnuteľnosti.

Po drobných úpravách je možné priestor využívať taktiež na bývanie. Priestor pozostáva z dvoch veľkých miestností, wc s umývadlom a sprchovým kútom. Priestory boli zrekonštruované v roku 2014. Obe miestnosti disponujú samostatnou klimatizáciou. V budove je zavedený optický internet. Vstupné dvere sú bezpečnostné a v zádverí je vstavaná skriňa/šatník. V zadnej miestnosti je privedená voda a odpad pre pripojenie kuchynského kútu.

Prístup do budovy a na podlažie zo schodiska je zabezpečený magnetickými zámkami.

Cena: 199.000 €. + provízia za služby RK.

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 2.500 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Výťah:
áno
Počet miestností:
2
Poschodie:
3. / 9
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.