Novo zrekonštruovaný obchodný / kancelársky priestor pri Račianskom mýte

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
95 m
2
Bratislava
Nové Mesto
pred 97 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Novo zrekonštruovaný obchodný priestor pri Račianskom mýte. Nebytový priestor v osobnom vlastníctve, o rozlohe 95m2 s výkladom a vchodom z ulice. Časť priestoru je možné využiť ako služobný byt. Priestor má vlastné elektrické kúrenie, vlastné meranie spotrebovanej vody a elektriny. Mesačné náklady vo výške cca. 95 EUR. K dispozícii prípojka na internet od UPC.

Priestory sa nachádzajú v obľúbenej časti mesta pri Račianskom mýte, v tesnej blízkosti oddychového parku s fontánou, Trnavského mýta, v ktorého okolí je kompletná občianska vybavenosť - obchody, banky, poliklinika, reštaurácie,tržnica, Istropolis, MHD, Hlavná železničná stanica, autobusová stanica Nivy, OC Central, Zimný štadión Ondreja Nepelu a zaručuje výbornú dostupnosť do centra mesta ako aj ľahké napojenie na hlavné ťahy mesta.

Priestor je bez tiarch a je kúpou ihneď voľný.

Cena: 260.000 EUR. + provízia za služby RK.

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.