Polyfunkčný dom v Petržalke

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
460 m
2
Bratislava
Petržalka - Dvory
Hrobárska
pred 83 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 34 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Polyfunkčný dom s úžitkovou plochou 460 m2 sa nachádza v Petržalke na Hrobárskej ulici.

DISPOZÍCIA

Dom sa skladá z dvoch nadzemných podlaží. Prvé nadzemné podlažie je vhodné ako priestory na kanceláriu a skladá sa zo zádveria, vstupnej haly, zasadacej miestnosti, dvoch miestností na kanceláriu, serverovne, kuchynky a toalety pre pánov aj dámy. Druhé nadzemné podlažie s rozlohou 210 m2 tvorí časť na bývanie - pozostáva z dennej miestnosti spojenej s kuchyňou s barovým pultom, dvoch izieb, spálne s vlastným šatníkom, samostatného šatníka a kúpeľne. K domu prislúcha aj terasa prístupná z kuchyne a spálne a priestranný dvor.

VYBAVENIE

Dom sa prenajíma zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka a vstavané kuchynské spotrebiče. V polyfukčnom dome je zriadené stropné chladenie, podlahové kúrenie, ďalej sa tu nachádza tepelné čerpadlo, videovrátnik, alarm, kamery a napojenie na pult centrálnej ochrany.

LOKALITA

Tichá lokalita v Petržalke ponúka dobrú dopravnú infraštruktúru, prístup do centra mesta, na diaľničný obchvat a plnú občiansku vybavenosť.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 700 EUR/mesiac plus DPH. K objektu patrí zateplená dvojgaráž na diaľkové ovládanie, parkovanie vo dvore až pre 15 áut a bezproblemové vonkajšie parkovanie.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.

Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Alarm:
áno

Na mape: Polyfunkčný dom v Petržalke

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.