REZERVE/BA/PETRŽALKA - podnikajte vo svojom v blízkosti centra mesta

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
113 m
2
Vek stavby:  
< 20 rokov
Bratislava
Petržalka - Dvory
Zadunajská cesta
pred 216 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 205 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj zrekonštruované a zariadené obchodné priestory na Zadunajskej ul. v polyfunkčnej stavbe z roku 2008. Priestory v súčasnosti slúžia ako kancelárske priestory. Sú kompletne zariadené na mieru robeným nábytkom. V roku 2017 prešli kompletnou rekonštrukciou. Obchodné priestory sa nachádzajú na prízemí polyfunkčného domu a majú širokú možnosť využitia: e-shop, predajňa, fitness centrum, sídlo firmy, kancelária úradu, zdravotnícké zariadenie a pod.

ŠTANDARD

- laminátové parkety

- plastové okná

- stoly, skrine a interierový nábytok na mieru

- kvalitné hliníkové žalúzie

- kamerový systém

- klimatizácia

- zrkadlové fólie na oknách

- ozvučenie v zníženom strope s osvetlením

DISPOZÍCIA:

Priestory dispozične pozostávajú zo štyroch miestností: 1x prechodná/vstupná miestnosť, 2x zasadacia miestnosť, 1x samostatná kancelária, 1x sociálne zariadenie + kuchynský kút. Priestory sú v tvare obdĺžnika. V prípade záujmu o prestavbu priestoru je možné vnútorné priečky odstrániť a dosiahnúť otvorený priestor. Pôdorys na vyžiadanie.

Celková výmera nebytového priestoru: 113,7m2

LOKALITA

Nebytové priestory sa nachádzajú v tesnej blízkosti Mostu SNP, výborné dopravné, aj pešie napojenie na centrum mesta ako aj na výpadovku smer Rakúsko. V okolí výborná dostupnosť služieb, výstavisko Incheba, obchodné centrum Aupark a pod.

PARKOVANIE

V prípade záujmu o parkovanie je možné za doplatok dokúpiť parkovacie státia priamo pred obchodným priestorom.

NAŠE SLUŽBY

Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti.

- Všetky texty a fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudí s.r.o. - ich zneužitie, kopírovanie bude riešené súdnou cestou.

Vek stavby:
< 20 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Klimatizácia:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: REZERVE/BA/PETRŽALKA - podnikajte vo svojom v blízkosti centra mesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.