Prenájom kancelárie 17 m2 - Technopol, Kutlíkova ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
17 m
2
Bratislava
Petržalka - Háje
Kutlíkova
pred 71 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 66 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PASS REALITY ponúka na prenájom kancelárie o výmere 17 m2 v administratívnej budove Technopol v Petržalke, Kutlíkova ulica.

Zrekonštruované klimatizované priestory sa nachádzajú v dvoch výškových blokoch so spoločnou recepciou a kontrolovaným vstupom v komplexne vybavenom administratívnom priestore. Kancelárie s veľkosťou od 17 do 390 m2 je možné flexibilne spájať a deliť podľa požiadaviek a potrieb klienta. Na každom poschodí je k dispozícií sociálne zariadenie a kuchynka. Prenajímateľ ponúka záujemcom možnosť oddeliť si a uzavrieť časť poschodia aj s chodbami, prípadne prebudovať časť poschodia na open space.

Nájomná zmluva sa uzatvára na dobu neurčitú, s výpovednou lehotou 3 mesiace.

Pred samotným odovzdaním priestorov sa uhrádza prvý nájom a depozit vo výške 2 mesačného pevného nájmu a 2 mesačnej platby za energie a služby.

Do budovy je zabezpečený bezbariérový prístup, k dispozícii je nákladný výťah, skladový a logistický priestor. Parkovanie je možné v podzemnej garáži, alebo na vonkajších parkoviskách s kapacitou 500 stojísk. Parkovanie návštev je možné takisto na týchto parkoviskách, pričom prvá hodina státia je zadarmo.

V administratívnom centre sa nachádza recepcia, kongresové centrum s kapacitou do 400 osôb (a možnosťou rozdelenia na 3 časti), 2 prepojiteľné salóniky pre 26 osôb, kongresová reštaurácia s cateringovými službami pre 200 osôb (vo všetkých týchto priestoroch majú nájomníci 15% zľavu), gastro samoobslužná jedáleň, lekáreň, poštové služby s podateľňou a niekoľko obchodných prevádzok.

Budova sa nachádza v tichom, príjemnom prostredí, s vynikajúcou dostupnosťou z diaľničného obchvatu, ako aj z hraničných prechodov do Rakúska a Maďarska. Bezprostredne pri budove sa nachádzajú 3 zastávky MHD umožňujúce priame spojenie so všetkým časťami Bratislavy.

Cena: 10 Eur / m2/ mesiac + energie a služby /4,90 Eur/m2/mesiac + DPH/

Cena kancelárie 17 m2: 170 Eur/nájom/mesiac + 83,30 Eur/energie a služby/mesiac + DPH

Províziu RK neplatíte.

Kaucia vo výške 2 mesačné nájmu.

Výborná dostupnosť do centra.

Veľmi dobrá občianska vybavenosť – nákupné centrá, školy, škôlky, ihriská, lekár.

Výborná dostupnosť MHD.

Kontaktujte: Ing. Ivana Maderová - 0914 777 803, ivana.maderova@pass.sk

PASS Reality – reality, ktoré Vám passujú !

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Prenájom kancelárie 17 m2 - Technopol, Kutlíkova ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.