DELTA | Prenájom novostavby skladového priestoru, Betliarska, Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
563 m
2
Bratislava
Petržalka - Lúky
Betliarska
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 124 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property Vám ponúka na prenájom výborne situovaný obchodno-skladový priestor v Bratislave, časť Petržalka na ulici Betliarska s rozlohou 563 m2.

SKLAD : Stavba je aktuálne vo výstavbe. Kolaudácia je plánovaná na November 2021. Na prenájom sa ponúka polovica dvojpodlažnej budovy so samostatným vchodom a garážovou bránou. V druhej polovici budovy sa bude nachádzať nehlučá, bezprašná prevádzka.  

1NP: Rozloha samostatnej časti skladu je 227,8 m2 s výškou 4,7 m. Priestor je vykurovaný, bez priečok s garážovou bránou šírky 3,7m a výškou 3,4m. Spoločný priestoru 42,5 m2 kde sa nachádza nákladný výťah s nosnosťou 1270 kg schodisko na 2NP ako aj sociálne zariadenie.  

2NP: Rozloha samostatného priestoru so samostatným sociálnym zariadením je 248,8 m2 s výškou 3,4m aktuálne bez kúrenia a priečok ktoré môžu byť predmetom diskusie. 

PARKOVANIE: V areáli sa nachádza 7 parkovacích miest pred budovou pre osobné autá za príplatok - 1 park. miesto je 55 eur/mes.

LOKALITA: Strategická poloha skladu ponúka jeho všestranné využitie v súčasnosti, ale aj budúcnosti kvôli neďalekému výjazdu na obchvat Petržalky, ako aj rýchlostnú cestu D4, R7, ktoré odtiaľto zabezpečujú výborné napojenie do všetkých častí BA. 

BONUS PRENAJÍMATEĽA: K prenájmu sa ponúka aj navigačný bigboard pre umiestnenie reklamy na 3 mesiace zadarmo. 

CENA: 8,50 eur/m2 + energie

Voľný od Január 2022

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: DELTA | Prenájom novostavby skladového priestoru, Betliarska, Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.