PRENÁJOM KANCELÁRSKYCH PRIESTOROV VO VÝBORNEJ LOKALITE RUŽINOVA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
15 m
2
Bratislava
pred 322 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 317 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove, vo vyhľadávanej lokalite Ružinova na Nevädzovej ulici.

POPIS A VYBAVENIE

KANCELÁRIE sú v rôznych veľkostiach od 13 m2, 20 m2, 40 m2, 80 m2 až po súbor viacerých kancelárii s výmerou od 100m2 po celok 400 m2. Prípadne si môžete prenajať celé poschodie. Kancelárie je možné prispôsobiť potrebám klienta, niektoré sú nepriechodné, iné priechodné, pozostávajú z jednej samostatnej miestnosti alebo z dvoch troch miestností predelených sadrokartónom. V prípade požiadavky sa dá sadrokartónová priečka odstrániť.

Kancelárie sa nachádzajú v administratívnej budove, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou nové výťahy, čisté spoločné priestory, nové plastové okná s vertikálnymi žalúziami, podlahy v kanceláriách s kobercom, ústredné kúrenie, na stenách nové omietky vymaľované, znížené podhľady s osvetlením, klimatizácia, vlastná telefonická ústredňa a optický kábel.

Kancelárie na nachádzajú na viacerých poschodiach, na každom poschodí je spoločná kuchynka a toalety.

Niektoré kancelárie sú k dispozícii ihneď, prípadne po dohode.

V suteréne budovy je možné prenajať aj SKLADY.

SLUŽBY V BUDOVE

Budova má vlastnú recepciu s 24 hodinovou strážnou službou s vnútorným aj vonkajším kamerovým systémom. Vstup do budovy 24 hodín denne -7 dní v týždni.

Na prízemí sa nachádza samoobslužná jedáleň (výborne varia) s bufetom.

V budove je možné využívať aj poštové služby, poštový priečinok, upratovanie, prenájom malej a veľkej zasadačky. Možnosť prenajatia parkovacích státí pred budovou alebo v podzemnej garáži.

PLATBY:

Nájomné je vo výške 7,20 eur/m2 na mesiac plus 4,30 eur energie za m2 na mesiac.

LOKALITA:

Budova sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s výbornou dostupnosťou autom ako aj MHD. V dostupnosti pár metrov sa nachádzajú všetky služby občianskej vybavenosti v OC RETRO, obchody, kaviarne, banky, pošta, notár ...

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať o upresnenie ponuky.

Dana Polanská, 0914 777 840, dana.polanska@rkeuropa.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.