LEXXUS-PRENÁJOM, ÚTULNÉ KANCELÁRSKE PRIESTORY V MEZONETOVOM BYTE, RAČA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
135 m
2
Bratislava
Rača
Pri vinohradoch
pred 184 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 167 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

NA PRENÁJOM PRIESTRANNÉ KANCELÁRSKE PRIESTORY V MEZONETOVOM BYTE S MOŽNOSŤOU BÝVANIA V HORNEJ ČASTI MEZONETU S PRIESTRANNOU TERASOU A PRIESTRANNÝMI LOGGIAMI VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE RAČA V NOVOSTAVBE RAČANY- BIANCO.

Rozloha:

interiér: 135,10 m2

exteriér: 57,08 m2

Charakteristika:

Útulné priestranné kancelárske priestory sa nachádzajú v priestrannom 5-izbovom mezonetovom byte, ktorý je situovaný na 5.pochodí novostavby bytového domu.

Súčasťou bytu sú 3 priestranné loggie a jedna priestranná terasa.

Byt je čiastočne zariadený, bol zrekonštruovaný a prispôsobený priamo na využívanie kancelárskych priestorov s možnosťou ubytovania v hornej časti mezonetového bytu.

V celom byte je zriadená štrukturovaná kabeláž, možnosť pripojenia na optický internet, serverovňa, k bytu prislúcha aj pivničná kobka, ktorá je situovaná hneď vedľa bytu a druhá kobka sa nachádza na prízemí bytu.

Parkovanie je zabezpečené vyhradeným parkovacím miestom pred bytom, alebo možnosť prenajatia garážového státia.

Byt a taktiež samotné kancelárske priestory sa nachádzajú vo vyhľadávanej rezidenčnej lokalite na úpätí Malých Karpát s priamym výhľadom na vinohrady.

Dispozícia:

dolné podlažie bytu: vstupná hala s otvorenou priestrannou miestnosťou so zariadenou kuchyňou s výstupom na priestrannú loggiu, 2x samostatná kancelária(miestnosť) s výstupmi na loggiu, samostatná toaleta, schodisko na horné podlažie bytu

horné podlažie bytu: priestranná otvorená dispozícia miestnosti s výstupom na loggiu + šatník + samostatná miestnosť s kuchyňou a s výstupom na priestrannú terasu, kúpeľňa s vaňou a toaletou.

Lokalita:

Jedná sa o vyhľadávanú lokalitu situovanú v príjemnom prostredí, v blízkosti Malých Karpát a vinohradov, s dobrým napojením do centra mesta, s výborným napojením aj na MHD. V blízkosti zástava električky, autobusov, potraviny Terno +kompletná občianska vybavenosť.

CENA PRENÁJMU: 990,- EUR/MESIAC + ENERGIE (dohoda možná)

TOPPONUKA TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Garážové státie:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
5.
Počet kúpeľní:
1

Na mape: LEXXUS-PRENÁJOM, ÚTULNÉ KANCELÁRSKE PRIESTORY V MEZONETOVOM BYTE, RAČA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.