3D prehliadka, predaj, areál Vlčie hrdlo-polyf budova a sklady 4.126m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
1089 m
2
Bratislava
Ružinov
Vlčie hrdlo
pred 167 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 87 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Grahams Vám exkluzívne ponúka na predaj, vo Vlčom Hrdle pri Slovnafte pozemok s Administratívnou budovou a výrobnou časťou.

3D prehliadka - https://my.matterport.com/show/?m=9x1CL3KPQwX

Video - https://youtu.be/KjmUHWbC-t0

Základné údaje: Pozemok s celkovou rozlohou cca 4126 m2, so zastavanou plochou 877 m2, plocha výrobnej haly a administratívnej budovy cca 1809 m2.

Lokalita: Budova s pozemkom sa nachádza na ulici Vlčie hrdlo, priamo pri obytných domoch s možnosťou vybudovania apartmánového domu, podľa UPI. Apartmánový dom môže byť použitý napr. na dlhodobé nájomné bývanie.

Popis areálu: Vstup do areálu je z jednej strany s bezproblémovým prístupom pre nákladnú dopravu. Celý areál má vybudovanú svoju cestnú komunikáciu. Areál má vlastné parkovisko pre zamestnancov, pracovné stroje, nákladnú dopravu a klientelu.

Administratívna budova: Jedná sa o dvojpodlažnú budovu ktorá je kompletne podpivničená. Budova bola kompletne rekonštruovaná v r. 2006. Prístup do budovy je z dvoch strán po vonkajšom schodisku. Prvé nadzemné podlažie pozostáva: vstupná hala s recepciou, showroom, vnútorné schodisko, chodba, kancelárie, kuchyňa, sociálne zariadenia pre mužov a ženy. Druhé nadzemné podlažie pozostáva: chodba, kancelárie, rokovacia miestnosť malá a veľká, recepcia a zo sociálnych zariadení pre mužov a ženy. Podzemné podlažie pozostáva: vzorkovňa materiálov, sklady, serverovňa, výmenníková stanica, šatňa pre zamestnancov a chodba.

Spodná časť budovy je zo železobetónových stien o hrúbke 500–650 mm, ostatné podlažia sú z obvodového muriva, tehla 450 mm. Stropy sú železobetónových nosníkov a tvarovky. Priečky v objekte sú prevažne murované alebo zo sadrokartónu. V celej budove sú plastové okná, strešná krytina je z PVC fólie, Fatrafolu. Budova má vlastnú výmenníkovú stanicu na kúrenie a prípravu teplej vody rekonštruovanú v roku 2017, zabezpečovací systém, kamerový systém.

Dielne opráv – výrobná časť: V prednej časti sa jedná o jednopodlažnú stavbu halového typu a v zadnej časti o dvojpodlažnú prístavbu ktorá je podpivničená. Stavba slúži ako výrobná hala s príručným skladom údržbárskou dielňou, v dvojpodlažnej časti sú sociálne a hygienické zariadenia, kancelárie, šatne, kuchynka, WC.

Hlavná nosná konštrukcia prednej časti stavby je ľahká oceľová konštrukcia a steny sú z pórobetónového muriva o šírka 300 mm. Obvodový plášť halovej výrobnej časti tvorí prevažne profilovaný plech s tepelnou izoláciou, vlnou 100 mm. Zadná časť je postavená z pálených tehál o šírke 150 mm. Strešná konštrukcia je tvorená z oceľovej konštrukcie s tepelnou izoláciou, krytina plechová. Zastrešenie je vyspádované do pozinkovaných strešných žľabov a zvody sú zvedené na terén. Podlahy sú prevažne betónové s cementovým poterom v dielňach a v hygienických zariadeniach je dlažba. Stavba bola rekonštruovaná v roku 2006.

Oplotenie areálu je po celom areáli z betónových dosiek, ktoré sú osadené v betónových stĺpoch.

Cestná komunikácia je vybudovaná z betónového poteru o hrúbke 100 mm, ako aj spevnené plochy okolo celého pozemku o hrúbke 100 mm, dokončené v roku 2006. Slúži v prvom rade na uskladnenie tovaru a materiálu.

Objekt je napojený na vnútroareálový rozvod vody, elektrina 220/380, kanalizácia, verejný vodovod.

Využite: Objekt vhodný ako sídlo firmy, predajňa, kancelárie, výrobná hala, skladové priestory, predaj konečnému spotrebiteľovi, servis.

Vyhotovený znalecký posudok z 8/2020

Cena nehnuteľnosti je na vyžiadanie v RK. Poskytujeme kompletný právny servis, finančný servis a ostatné náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti. Neváhajte nás kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Pavol Cebák, kontakt: 0901 900 222, e-mail: cebak@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Plyn:
áno
Voda:
áno

Na mape: 3D prehliadka, predaj, areál Vlčie hrdlo-polyf budova a sklady 4.126m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.