Gastro priestory, TOP cena, predaj, Rumančeková, Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
48 m
2
Bratislava
Ružinov
Rumančeková
pred 289 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 276 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne - realitná kancelária Zenith Reality vám ponúka na predaj gastro priestor na Rumančekovej ulici v Bratislave, mestská časť Ružinov. Celková rozloha priestoru predstavuje 49,81 m2 a k priestoru je pridružený ďalšia miestnosť o rozlohe 26,70 m2 za mesačný prenájom 80/€. K priestoru sa tak isto dá prenajať terasa od mestskej časti Ružinov, ktorá je celoročne plne funkčná v prípade ak si ju nový majiteľ bude vykurovať stojanovým ohrievačom v zimných mesiacoch.

Priestor je ihneď k dispozícií a je vhodný ako kancelária, gastro priestor prípadne nápadom sa medze nekladú. Nakoľko priestor sa nachádza vo vnútro bloku ulice Rumančeková ktorá je veľmi obľubenou časťou na bývanie mladých rodín s deťmi je veľkým potenciálom si otvoriť kaviarničku s detským kútikom,prípadne malú prevádzku s občerstvením a výrobou drobných pochutín.

Dispozícia priestoru pozostáva zo skladu, kancelárie, menšej kuchynky, dvoch miestností pre hostí a z dvoch toaliet z umývadlami. Priestor sa predáva zariadený vstavaným barom, prípadne po dohode kompletne vyprataný a pripravený na nové nápady nového vlastníka. Priestor je postavený z klasický materiálov (panel, plastové okná a železné

Cena za uvedený byt je 69.990,-/€. Uvedená cena je kompletná v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt 0903 259 219, email: huta@zenith-reality.sk

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: Gastro priestory, TOP cena, predaj, Rumančeková, Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.