MODERNÉ KANCELÁRIE NA PRENÁJOM NEĎALEKO NOVEJ AUTOBUSOVEJ STANICE NIVY

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
150 m
2
Bratislava
Ružinov
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 152 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom moderné kancelárie vo vyhľadávanej časti Bratislavy m. č. Ružinov na Košickej ulici. Už svojou architektúrou dokážu nejedného klienta zaujať, najmä svojimi vystúpenými administratívnymi priestormi, ktoré sa nachádzajú nad parkoviskom. Patria do polyfunkčného domu VICTORIA v ktorom sa nachádzajú aj samostatné bytové jednotky a obchodné priestory. V ponuke je viacero administratívnych priestorov, ktoré sú pre klienta k dispozícií ihneď. Priestory môžu byť klientovi odovzdané zariadené alebo nezariadené. Všetky priestory sú plne klimatizované. Každý priestor môže byť upravený podľa požiadavky klienta.

Priestor o ploche 164 m2 pozostáva z chodby, zasadačky, dvoch väčších kancelárií, troch menších kancelárií, kuchynkou a záchodmi.

Administratívne priestory môžu byť využité: architektov, projektantov, reklamné agentúry, finančných sprostredkovateľov - banky, advokátov, IT spoločnosti, rôzne inštitúcie a veľa ďalšieho.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* Výmera priestorov: 18,1 m2 - 354 m2

* Parkovanie: v podzemnej garáži: 100€ bez DPH / miesto

* Doba nájmu: min. 24 mesiacov

* Vybavenie: klimatizácia, vykurovanie, zdvojené podlahy, recepcia, kuchynka a toalety (rozdelené pre pánov a dámy)

LOKALITA A OKOLIE:

Polyfunkčný objekt je situovaný na Košickej ulici s výbornou občiansku vybavenosťou. Nachádza sa tu veľa reštaurácií, kaviarní, rôznych obchodov, známa tržnica Miletičová. Výborná dostupnosť na každý smer vďaka zastávkam MHD, v blízkosti sú aj zastávky električky. Jednoduchý prístup je či už do centra mesta alebo mimo mesta. Priamo v budove sa nachádza Tesco expres, kaviareň s pekárničkou, Fitness centrum, rôzne služby.

ID: 81806353

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR s. r. o.

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Garážové státie:
áno
Klimatizácia:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
3. / 8
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.