NIVY investičná príležitosť - sídlo firmy v rodinnom dome na Šarišskej

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
160 m
2
Bratislava
Ružinov
Šarišská
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 88 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj tehlový rodinný dom s predzáhradkou v prestížnej a vyhľadávanej lokalite, v mestskej časti Bratislava-Ružinov, na Šarišskej ulici, v tesnej blízkosti novovybudovanej lokality NIVY, ktorá sa stáva novým moderným centrom Bratislavy. Realizujú sa tu najluxusnejšie developerské projekty s množstvom bytov, kancelárskych a obchodných priestorov.

Majte aj Vy adresu v prémiovej lokalite.

Dom Vám ponúka celkovo 9 miestností. V suteréne sú 3 miestnosti, ktoré môžete využiť ako sklady, prípadne relax zónu pre zamestnancov, 1. NP môzete využiť na kontakt s klietmi, zasadačku a kanceláriu, prípadne po jednoduchom odstránení tehlovej priečky otvoriť priestor na open space, 2.NP s povalou je ideálne na vytvorenie priestranného mezonetového služobného bytu, prípadne ďalšie kancelárie.

Dom sa nachádza v pôvodnom stave, s výnimkou keramickej škridle Bramac a fasády (cca 20 rokov). Výška stropu je 3 metre. Je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. 

Dom je napojený na kanalizáciu, vodovodnú sieť, sieť elektrickej energie a na plynovodné potrubie. Pred domom je predzáhradka o výmere cca 40 m2. Záhrada za domom patrí susednému domu. Parkovanie je možné pri dome, za uzamykateľnou bránou.

Na dome nie sú žiadne ťarchy. 

Centrum mesta ponúka bohatý kultúrny život s množstvom divadiel, galérií, múzeí a kín. Do historického centra sa dostanete prechádzkou za pár minút, v blízkosti je vybudovaná nová medzinárodná autobusová stanica Nivy, viacero obchodných centier Nivy a Eurovea, business centier, takisto ste za pár minút na obchvate alebo na nábreží Dunaja. 

Cena nehnuteľnosti je 550.000,-Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. V prípade hotovostného klienta je možná dohoda na cene.

Prečo si kúpiť tento byt:

- prémiová lokalita

- výborná investičná príležitosť

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: NIVY investičná príležitosť - sídlo firmy v rodinnom dome na Šarišskej

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.