Prenájom-kancelárie 4 x 13 m2, parkovanie, sklady, Ružinov,blízko IKEA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
13 m
2
Vek stavby:  
< 50 rokov
Bratislava
Ružinov
Pestovateľská
pred 135 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 130 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PASS REALITY ponúka na prenájom 4 kancelárie s plochou od 13 m2 - spolu 52,87 m2 so samostatnou chodbou, ktoré je ideálne prenajať spolu, ale je to možné aj individuálne. V kanceláriách je realizovaná predpríprava na klimatizáciu, ktorá bude nainštalovaná na jar 2021. K dispozícii je aj kuchynka, na chodbe oddelené toalety. Pred vstupom do kancelárií je aj dostatočne veľká plocha, ktorá by mohla byť tiež využívaná podľa potreby, napr. recepcia, showroom,...

Menši administratívny objekt sa nachádza v uzavretom areáli s 24 hod. kontrolovaným vstupom a je chránený kamerovým systémom. V rámci areálu je možnosť, v prípade záujmu a voľných kapacít, doplniť alebo vymeniť priestory za väčšie, alebo menšie, bez nutnosti meniť sídlo firmy. Je možné prenajať aj menšie skladovacie priestory na prízemí budovy.

Cena prenájmu je 120 Eur/m bez DPH. V cene je zahrnuté aj upratovanie.

V celom areáli je dostupný internet. Na základe dohody je možné ponúknuť v cene aj kancelársky nábytok podľa dostupnosti.

Priamo v uzavretom areáli je možnosť prenajatia parkovacích miest ( od osobných áut až po dodávky ).

Lokalita Ružinov - Trnávka je veľmi vyhľadávaná, lebo je na okraji Bratislavy a teda nie je problém s dochádzkou aj pre klientov, ktorí Bratislavu nepoznajú, ale zároveň aj možnosť vyhnúť sa dopravným zápcham na blízkom obchvate a okolí. Areál je dobre dostupný aj MHD a je v oblasti so širokou vybavenosťou, ktorú poskytujú blízke obchodné centra KORZO, AVION, IKEA, PHAROS a iné. Nemenej významnou výhodou je blízkosť letiska M.R.Štefánika i blízke napojenie na obchvaty smerom na Trnavu, Prahu, Viedeň i Budapešť.

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku, kontaktujte: Ing. Daniela Heseková, Mobil: +421 914 777 802, daniela.hesekova@pass.sk

PASS Reality je Vašim spoľahlivým partnerom pri kúpe, predaji či prenájme nehnuteľností.

Našim cieľom je poskytnúť klientovi najlepšiu možnú starostlivosť, dodržať vysoký štandard odbornosti a napomôcť realizácii úspešných a korektných obchodov.

Od roku 2007 sme členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, od roku 2014 aj členom Realitnej únie Slovenskej republiky.

V roku 2011 sme uzatvorili poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone svojej činnosti, čím ďalej zvyšujeme bezpečnosť našich klientov.

Ak predávate, prenajímate, alebo kupujete nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať a presvedčte sa, že PASS Reality je pre Vás tým najvhodnejším partnerom!

PASS Reality – reality, ktoré vám paSSujú!

Vek stavby:
< 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Klimatizácia:
áno
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Poschodie:
1. / 2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Internet:
áno

Na mape: Prenájom-kancelárie 4 x 13 m2, parkovanie, sklady, Ružinov,blízko IKEA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.