Kancelárske priestory vo Vajnoroch s bezproblémovým parkovaním

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
35 m
2
Bratislava
Vajnory
Príjazdná
pred 158 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 90 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory s rýchlou dostupnosťou z diaľnice A1, Chorvátskeho Grobu, z Pezinku či Rače kancelárske priestory o výmere: 18, 25 28, 39, 172, 35, 28 m2 sa nachádzajú v dvoch administratívnych budovách spojených obojstranným vstupným vestibulom.

Budova A v najbližšej dobe čaká na rekonštrukciu, časť z nej na druhom poschodí o celkovej ploche 172 m2 ňou už prešla.  Pozostáva z zo štyroch miestností (17,5, 18,83, 11,55 a 19,37 m2) s dvomi vstupnými dverami z prechodovej chodby, ktoré sú medzi sebou prepojené celopresklenými dverami. Na protiľahlej strane sa nachádzajú 2 reprezentatívne miestnosti s prechodovými dverami. V tejto časti sa nachádza kuchynský kút a priestor čiastočne oddelený priestor na serverovňu. Súčasťou tohto priestoru je hygienické zázemie s 2 WC a na konci chodby malý kumbál pre fajčiarov. Väčšinu miestností pokrýva koberec, reprezentatívnu kanceláriu plávajúca podlaha. Priestory sú okamžite k dispozícii. Záujemca však v najbližších 3-4 mesiacov musí rátať so stavebnými úpravami zvyšných priestorov na oboch podlažiach.

Budova B je má svoju definitívnu podobu, k dispozícii sú  KP na prízemí , dve 24,8 m2 a jedna 28,1 m2. Ponúkajú sa bez nábytku, vybavené sú plávajúcou podlahou, klimatizáciou.

Vo všetkých KP sú internetové prípojky (optika) Prístup do areálu je z dvoch strán, na každú kanceláriu pripadá čipová karta a 1 parkovacie miesto (poplatok 20 eur). Objekt je chránený bezpečnostnými kamerami, prístup je 24 h. Cena 7,50/m2 + DPH + energie 7,50 €/m2/mesiac + DPH. 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Kancelárske priestory vo Vajnoroch s bezproblémovým parkovaním

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.