PRENÁJOM: 3 posledné kancelárie v Sokolovni 24 m2, Brezno

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
30 m
2
okres Brezno
Brezno
Nábr.Dukel.hrdinov
pred 93 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 49 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

HĽADÁTE PRIESTRANNÚ KANCELÁRIU, ČI PRÍJEMNÉ ZÁZEMIE PRE ADMINSITRATÍVNU ČINNOSŤ?

CHETE BYŤ NA DOBROM MIESTE, ALE NEPOTREBUJETE BYŤ PRIAMO V CENTRE?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v Brezne, na nábreží Hrona, do dlhodobého prenájmu administratívne priestory v samostatnej časti polyfunkčného objektu Sokolovňa.

PREDMET PONUKY

3 samostatné kancelárie s výmerou 24 m2, alebo administratívne priestory s výmerou spolu 87 m2, situované na III. nadzemnom podlaží v samostatnej časti polyfunkčného objektu Sokolovňa.

V rokoch 2007 -2008 prešiel celý objekt kompletnou rekonštrukciou a dispozičnou úpravou (plastové okná, podlahy, vnútorné stierky, rozvody el. energie, vody, kanalizácie, interiérové dvere, sanita, odhlučnenie priečok susediacich s ďalšími prevádzkami v objekte a i.)

Priestory s juhozápadnou orientáciou sú dostupné priestranným schodišťom (budova je bez výťahu), chránené vlastným bezpečnostným systémom a je ich možné prenajať individuálne, alebo ako celok.

Vykurovanie, studená voda, el. energia a kanalizácia sú pre administratívnu časť zabezpečené centrálne, v nadväznosti na polyfunkčný objekt a odpočty spotreby energií je možné realizovať samostatnými meračmi.

Ohrev teplej vody je zabezpečený samostatnými bojlermi v sociálnych zariadeniach (sprcha, umývadlo, WC) pri každom priestore.

Časť polyfunkčného objektu, v ktorej sa administratívne priestory nachádzajú, má samostatný vstup od nábrežia Hrona, susediaci s areálom minigolfu. Vedľa objektu je 5 parkovacích miest (ďalšie verejné sú na nábreží Hrona) a vlastný bezpečnostný systém.

ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY SÚ NA PRENÁJOM JEDNOTLIVO, ALEBO AKO CELOK.

DISPOZÍCIA

Administratívna časť, 3 bunky s výmerou 24 m2, 31 m2 a 32 m2, je prístupná samostatným vchodom, spojovacími chodbami a schodiskami. Každú bunku tvorí otvorený, alebo predelený priestor (2 menšie miestnosti) a sociálne zariadenie so sprchovým kútom, umývadlom, WC a el. bojlerom.

.

LOKALITA

Polyfunkčný objekt Sokolovňa sa nachádza v širšom centre Brezna, na nábreží Hrona, v blízkosti malej železničnej stanice, minigolfu, gymnázia, synagógy, Štúrovej ulice s rodinnými domami, malými prevádzkami služieb, sídlami firiem a obchodmi.

Dopravná dostupnosť (obchvat, autobusová a železničná stanica) a služby (úrady, školy, banky, kostoly, zdravotnícke zariadenia, obchody, reštaurácie, nákupné a kultúrne centrá, športové plochy a i.) sú do 5-10 minút pešej chôdze alebo autom.

Brezno je okresným mestom, centrom južnej strany Nízkych Tatier a Horehronia. Zároveň je križovatkou dopravných trás sever – juh a východ – západ.

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Administratívny priestor v Sokolovni je príjemným zázemím pre menšie, i väčšie firmy, pre ktoré nie je prioritné sídliť v centre okresného mesta, ale mať pokojné, tvorivé zázemie v príjemnom prostredí. Priestory sú ihneď, alebo po malých úpravách využiteľné pre daný účel.

PODMIENKY PRENÁJMU

350 Eur/priestor. Pri prenájme sa hradí depozit vo výške 2 mesačného nájmu.

V PRÍPADE PRENÁJMU CELEJ ADMINISTRATÍVNEJ ČASTI JE DOHODA NA CENE MOŽNÁ.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Alarm:
áno
Počet miestností:
15
Poschodie:
2. / 2
Počet WC:
4+

Na mape: PRENÁJOM: 3 posledné kancelárie v Sokolovni 24 m2, Brezno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.