Objekt na podnikateľskú činnosť pri priehrade Buková

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
507 m
2
okres Trnava
Buková
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 185 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Budova vhodná na podnikateľskú činnosť v rekreačnej časti nad priehradou Buková na predaj. Momentálne je využívaná ako reštauračné zariadenie. Stojí na pozemku 507 m2. Nachádzajú sa tu tri veľmi priestranné miestnosti, v dvoch miestnostiach sú vysoké stopy, čo umožňuje dobudovať poschodia, alebo ponúka iné využitie priestoru. V jednej miestnosti sa nachádza letný barový pult, tehlové klemby, ktoré spolu s dreveným obložením dotvárajú príjemnú atmosféru v boxovom sedení, východ na zastrešenú vonkajšiu terasu, tento východ slúži zároveň ako vstup či východ k hlavnej ceste, druhý vstup sa nachádza od priehrady. Veľkokapacitné toalety rozdelené pre mužov a ženy, barový pult s výčapným zariadením, sklad, prevádzková kuchyňa, aj krb. V tesnej blízkosti sa nachádzajú dve samostatne stojace chatky s rozmermi 25 m2 so sprchovím kútom, WC aj elektrikou, ktoré je možné využívať. Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej vynikajúce umiestnenie v tesnej blízkosti priehrady, okolitých krásnych lesov, ale aj pasienkových lúkach. Tým ponúka dokonalý priestor s viacerými smermi v agropodnikaní a agroturistike.

Blízke okolie chránenej krajinnej oblasti Malých Karpát ponúka množstvo romantických zákutí vhodných na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, relax a oddych. V blízkosti sa nachádza historická pamiatka zrúcanina hradu Ostrý Kameň, najvyšší vrch Malých Karpát Záruby, prírodný útvar Skalné oko, chránené nálezisko Hrudky. V širšom okolí je možnosť navštíviť zrúcaninu Korlátko, Kláštor sv. Kataríny, Smolenický zámok, hrad Červený kameň. V obci Buková je MŠ, OÚ, pošta, pohostinstvo, reštauračné zariadenie, detské, futbalové, volejbalové ihrisko, tenisové kurty aj jazdecký klub.

Najbližšie vzdialená obec je Trstín do 1 km, najbližšie vzdialené mesto je Trnava 27 km a Senica 27 km a Bratislava 70 km.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: Objekt na podnikateľskú činnosť pri priehrade Buková

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.