NA PREDAJ GASTRO PRIESTORY - ČACHTICE

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
298 m
2
okres Nové Mesto nad Váhom
Čachtice
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 177 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj nehnuteľnosť s Bistrom, pohostinstvom, terasou s možnosťou výstavy detského ihriska. Vjazd na pozemok je zo zadnej strany. Objekt sa nachádza v centre obce Čachtice. Výhodou je možnosť parkovania pre zákazníkov na miestnou priestrannom parkovisku. Prevádzka má úžitkovú plochu cca 298 m2 , je tu možnosť vystavať ďalšie nadzemné podlažie, alebo využiť podkrovie na ubytovanie pre zákazníkov. Pod pohostinstvom sa nachádza pivnica o rozlohe 70 m2 spolu so šachtou a pracovným výťahom. Celý objekt je vykurovaný ústredným plynovým kúrením. Budova je pripojená na obecný vodovod a kanalizáciu. Na objekte bol vykonaný architektonicko – historický výskum v roku 2015, pre možnosť čerpania dotácií z fondov Európskej únie.

Dispozícia Bistra: pozostáva zo spoločenskej miestnosti, Baru, kuchyňa + zariadenie + sklad, WC pre personál + sprcha, WC pre zákazníkov a vchod na terasu.

Dispozícia pohostinstva: pozostáva zo spoločenskej miestnosti, bar, WC pre zákazníkov, WC pre personál, sklad, kotolná, schodisko na podkrovie a vchod na terasu.

Technické údaje:

Bistro: 105 m2

Kuchyna: 58 m2

Pohostinstvo: 135 m2

Pivnica: 70 m2

Dvor + terasa: 300 m2

Cena znížená o 20% z pôvodných 250.000,- €

Teraz 199.990,- €

Nemá energetický certifikát.

V cene je zahrnuté komplexné zastrešenie celého obchodu, príprava zmlúv, komunikácia s bankou v prípade hypotekárneho úveru, zabezpečenie notára, vybavenie podkladov na katastrálnom úrade, komunikácia so správcom nehnuteľnosti, až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti.

Vážení klienti, pozrite si moju kompletnú ponuku nehnuteľností na stránke https://lpreality.sk/nehnutelnosti/ponuka-maklera/82

Nad obcou Čachtice sa vypína zrúcanina „tajomného hradu v Karpatoch“ - známeho Čachtického hradu, ktorý neslávne preslávila krvavá grófka Alžbeta Báthoryová, ktorá tu žila na prelome 16. a 17. storočia. Obec navštevujú nie len slovenský turisti, ale aj turisti z okolitých krajín.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: NA PREDAJ GASTRO PRIESTORY - ČACHTICE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.