ARTHUR - Hľadáte priestor pre svoju firmu? Ponúkame Rodinný dom ako sídlo vašej firmy.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
103 m
2
okres Senec
Chorvátsky Grob
pred 192 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 153 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte sídlo pre Vašu firmu? Máme pre Vás výbornú ponuku.

RK ARTHUR ponúka na predaj zaujímavú podnikateľskú príležitosť v lokalite Chorvátskeho Grobu, časť Čierna Voda. Ide o pozemok o rozlohe 585m2 na ktorom sa nachádza rodinný dom, altánok, okrasné jazierko, garáž a budova obchodu a služieb kolaudovaná na KAVIAREŇ. Dodatočne doplnená o funkčne zariadenú gastro kuchyňu  s grilom. Celkový dojem doplní príjemná a čiastočne zastrešená terasa na posedenie pre klientov. Plocha kaviarne je 103m2 s terasou približne 50m2. Tento priestor, ktorý je kolaudovaný na KAVIAREŇ, je možné použiť opätovne na účel klasického bývania v podobe rodinného domu ALEBO AKO SÍDLO FIRMY NA PODNIKATEĽSKÉ ÚČELY, čí výrobňu. 

Preto Vám ponúkame možnosť príjemnej obhliadky rodinného domu, toho času využívaného ako reštaurácia a kaviareň, aby ste vedeli získať predstavu a jasné možnosti potenciálu tohto objektu.

UPOZORŇUJEME: Majitelia sa rozhodli ponúkať na predaj tieto priestory oddelene formou samostatného rodinného domu o rozlohe 116m2 s príslušenstvom za sumu 155.000,- Eur a samostatného rodinného domu toho času využívaného ako kaviareň za sumu 235.000,-Eur.

Celý pozemok je oplotený s vyhradeným parkovaním pre klientov.

V tesnej blízkosti nájdete priestor na parkovanie, predajňu so zmrzlinou, záhradnícke centrum, športové centrum, cyklo chodník a chránenú krajnú oblasť Šúr.

Celá nehnuteľnosť sa nachádza pri hlavnej ceste, čo je garanciou výbornej viditeľnosti a neprehliadnuteľnosti, len pár metrov od zástavky MHD. Predáva sa ako celok. To znamená rodinný dom aj vrátane objektu na kaviareň. 

Zabezpečíme kompletný servis a pomôžeme vo všetkých oblastiach. Neváhajte a kontaktujte nás.

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/984/hladate-priestor-pre-svoju-firmu-ponukame-rodinny-dom-ako-sidlo-vasej-firmy#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhradené parkovacie miesta:
áno
Počet miestností:
1
Poschodie:
1. / 1
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Kuchynka:
áno

Na mape: ARTHUR - Hľadáte priestor pre svoju firmu? Ponúkame Rodinný dom ako sídlo vašej firmy.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.