DOLNÝ KUBÍN Polyfunkčné budovy na pozemku 2300m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
1045 m
2
okres Dolný Kubín
Dolný Kubín
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 217 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

9505/Ponúkame Vám na predaj polyfunkčný objekt. Plocha: úžitková 1045m2, pozemku 2281m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. 

Cena 370 000 €

Ponúkame na predaj viacúčelový objekt pôvodne postavený ako materská škola a detské jasle. Nachádza sa v centre mestskej časti D. Kubína na takmer štvrť hektárovom slnečnom, oplotenom pozemku s výhľadom na Chočské vrchy a Kubínsku hoľu, s množstvom zelene na pozemku, čím je tento objekt ideálne využiteľný napr. ako zariadenie pre seniorov a zdravotne postihnutých - domov dôchodcov a sociálnych služieb, liečebňa, rehabilitačné, kúpeľné, výskumné či medicínske stredisko, ambulancie, súkromná špeciálna klinika, škôlka, školské či reedukačné centrum, ale taktiež aj ako hotel, penzión, ubytovňa, reštaurácia, jedáleň, byty/apartmány/bytový dom alebo ako rodinný dom či vila na bývanie s priestormi aj na podnikanie - administratívne, kancelárske, skladové, výrobné či veľkoobchodné priestory s rozsiahlymi možnosťami pre parkovanie automobilov. Objekt sa nachádza v strede rovinatého pozemku s rozlohou 2281 m2 a pozostáva zo 4 spojených budov so samostatnými vchodmi, kde hlavná budova má 2 nadzemné podlažia + 1 podzemné a vedľajšie budovy majú 1 nadzemné + čiastočne aj 1 podzemné podlažie. Celková plocha objektu je 835 m2 z čoho úžitková plocha budov je 681 m2 a k tomu sa dá prirátať aj 364 m2 terás na 2 plochých strechách, kde je ideálny prístup cez 2 veľkých dverí z 2. podlažia hlavnej budovy. Celkovo je možné využívať podlahovú plochu budov o veľkosti 1045 m2. K dispozícii sú aj 4 veľké miestnosti s plochou až do takmer 100 m2, ktoré je možné rozdeliť na viac menších miestností. Vo všetkých budovách sú rozvody vody aj kanalizácie, tiež hydranty a súčasťou el. inštalácie je aj viacero 3 fázových 400V zásuviek. V objekte je alarmový systém doplnený kamerovým dohľadom a diaľkovým ovládaním vstupnej brány. Všetky 3 podlažia hlavnej budovy sú prepojené aj výťahom. Pre vykurovanie je k dispozícii nový kotol umožňujúci spaľovať drevo, štiepku, peletky i uhlie. Možné je aj vykurovanie el. energiou alebo plynom. Objekt je kompletne oplotený a plnohodnotný vstup na pozemok je možný po asfaltových cestách až z troch strán cez brány umožňujúce vjazd aj veľkým vozidlám. Prístupové plochy pred budovami sú vyasfaltované, ďalšie plochy oploteného pozemku sú zatrávnené a príjemné prostredie vytvára aj približne 50 ks ihličnatých stromov (borovice, smreky, jedle, tuje) + asi 20 ks listnatých stromov a okrasných kríkov. Úžitkovú časť tvoria ovocné stromy a kríky (jablone, hrušky, čerešne, slivky, marhule, broskyne, maliny, ríbezle a iné), ktoré každoročne vyprodukujú mnoho kvalitného ovocia. Pekné prostredie s dostatkom súkromia dotvára viac ako 50 ks cipruštekov rastúcich pozdĺž oplotenia. Objekt má tiež veľmi dobrú dostupnosť, keďže autobusová zastávka je vzdialená len 1 minútu pešo, železničná 7 min. pešo a na ceste 1. triedy ste už po 0,5 km jazdy. Celá nehnuteľnosť vďaka značnej rozlohe pozemku má veľký potenciál na zväčšenie priestorov buď formou prístavby alebo nadstavby priamo na plochých strechách jednotlivých budov. So serióznym záujemcom je dohoda na cene možná.

Vhodné ako investícia.

Viac informácií na stránke realitnej kancelárie, na tel. čísle realitného makléra:   0918 540 249

ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - geodetické služby - profesionálny prístup

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.