Obchodné priestory v obci Dubník na predaj !

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
134 m
2
okres Nové Zámky
Dubník
pred 237 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 206 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj obchodné priestory v obci Dubník, s počtom 1 600 obyvateľov, 20 km od Nových Zámkov. Stavba o výmere 134 m2 bola postavená v roku 1998, ako predajňa potravín takto je aj zariadená - regále, pokladňa, chladnička a pod. Celý objekt pozostáva z predajných priestorov, skladovacích priestorov, sanita a šatňa pre personál. Predajňu je možné bez investícií transformovať na iný sortiment predaja, pričom v obci absentuje predaj rozličného a železiarskeho tovaru pre domácnosti, ako i stavebniny a poskytuje príležitosť šikovným podnikateľom. Cena nehnuteľnosti je 26 500 €. Bližšie informácie k danej nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne realitný maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t. 0902 442 125, email: olvecky@dobrereality.sk.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový

Na mape: Obchodné priestory v obci Dubník na predaj !

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.