Penzión (holostavba) na slnečnom pozemku v kúpeľnom meste Dudince

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
900 m
2
okres Krupina
Dudince
pred 174 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 169 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Penzión (holostavba) v osobnom vlastníctve na slnečnom pozemku s celkovou rozlohou 1780 m2 (zastavaná plocha 350 m² a úžitková plocha je 900 m²). Na prízemí sú toalety, dvojgaráž (využiteľná aj na iné účely) a kotolňa. Na 1. podlaží je veľká reštaurácia s barom s kapacitou 78 stoličiek.Na druhom podlaží sú ubytovacie priestory, ktoré sa môžu zmeniť aj na byty . Každá izba má svoju vlastnú kúpeľňu a toaletu, ktoré sú už vykachličkované a treba už len osadiť sanitu. V izbách je urobená predpríprava na krbovú pec. V podkroví sú ďalšie samostatné bytové či ubytovacie jednotky, kongresová miestnosť a miestnosť pre chyžnú. Nehnuteľnosť má vlastnú vínnu pivnicu vytesanú do skaly.

Všetky izby majú východ na balkón s vkusným kovaným zábradlím. Pred budovou penziónu je 8 árový rovinatý pozemok. V celom objekte sú vybudované hrubé rozvody vody, elektriky, kúrenia, plynu a kanalizácie. V dolnej časti rekreačného objektu sú už osadené aj radiátory, horná časť čaká na osadenie.

Celý objekt je oplotený kovaným zábradlím a oporným múrom z prírodného kameňa. V zadnej časti je už vybudovaný v oplotenej časti a vydláždený zámkovou dlažbou parking pre 8 automobilov a popri celej budove je 2 metrový pás, určený na ďalší parking pre hostí.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: Penzión (holostavba) na slnečnom pozemku v kúpeľnom meste Dudince

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.