Predaj reštaurácie s obchodnými priestormi v Gbeloch.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
366 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Skalica
Gbely
Gbely
pred 380 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 373 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Výhodná poloha v centre mesta Gbely ponúka jedinečnú príležitosť pre tých, ktorí zvažujú kúpu reštaurácie s využitím obchodných priestorov pre prevádzku predaja tovaru alebo služieb rôzneho druhu.

Vďaka výbornej viditeľnosti objektu a celoročne frekventovanej časti mesta, ide o zaujímavú nehnuteľnosť vhodnú na podnikanie.

BUDOVA:

Prízemie tvorí priestor o rozlohe 230 m2, ktorý bol doteraz využívaný ako potraviny. Súčasťou je kancelária, sociálne zázemie, šatňa, skladovacie priestory, nákladný výťah a schodisko vedúce do reštaurácie na prvé poschodie.

Na poschodí o rozlohe 136 m2 sa nachádza reštaurácia, ktorá funguje ako pizzeria s kapacitou 40 miest + terasa s kapacitou 30 miest. Vybavenie pizzerie: barový pult so sedením, krbové kachle vykurujúce celý reštauračný priestor, kuchyňa so zariadením, sociálne zázemie, sklad a výťah. Priestor je vhodný aj na rôzne firemné akcie, posedenia, menšie svadby, rodinné oslavy, kary, školenia.

Zo zadnej strany objektu je vytvorený samostatný prístup pre zásobovanie. Pri vstupe do objektu sa nachádza miestnosť využívaná v letných mesiacoch ako predajňa a výrobňa zmrzliny.

Celková výmera pozemku je 294 m2.

Inžinierske siete: elektrina, voda, plyn.

OKOLIE:

Nakoľko je reštaurácia v tesnej blízkosti kultúrneho domu a obchodu s potravinami, prislúcha k nim aj veľké parkovisko. O bezproblémové parkovanie je teda postarané. Centrum mesta zaručuje vyšší pohyb ľudí a tým aj návštevnosť.

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Typ prevádzky:
Reštaurácia
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.