Areál pre výrobu a skladovanie na Kalinčiakovej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
7336 m
2
okres Hlohovec
Hlohovec
Kalinčiakova
pred 201 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 40 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hala pre výrobu a skladovanie v uzatvorenom areáli na Kalinčiakovej ulici v okresnom meste Hlohovec.

Celková plocha areálu je 6 630 m², z toho 3 665 m² je halou zastavaná plocha a zvyšok zahŕňa prístupové a spevnené plochy pre vjazd nákladnej dopravy a parkovisko. Prístup do areálu je z dvoch strán. Budova je dvojpodlažná, pravouhlá. Hlavná časť haly, bola postavená v roku 2006, neskôr bola v roku 2012-2013 prístavbami rozšírená. Hala je vo dobrom technickom stave. Je postavená na betónových základoch, hlavná konštrukčná sústava je oceľovo-betónová obvodový plášť je kovový plech.

Areál o celkovej výmere 6 630 m² sa nachádza približne 500 m severne od centra Hlohovca, v prevažne rezidenčnej zóne, z východnej strany priemyselnej zóny. Hlohovec je menšie okresné mesto na Západnom Slovensku, približne 60 km severovýchodne od hl. mesta SR Bratislavy.

Hala je rozdelená na sekcie:

• prízemie haly – v juhovýchodnej časti sa využíva na sklad surovín, ktoré sa neskôr premieňajú vo výrobe, ktorá je situovaná v strednej časti budovy. V severo-západnej a západnej časti budovy sú situované skladové priestory hotových výrobkov, zastavaná plocha haly 3665 m²,

• poschodie haly – kancelárie, archív, konferenčná miestnosť, iné skladové priestory, priestory pre zamestnancov (kuchynka, toalety), zastavaná plocha poschodia 3665 m²,

Inžinierske siete:

Voda, elektrika z trafostanice, plyn, kanalizácia, súčasťou lokality je aj elektrický olejový transformátor 22 kW (inštalovaný v roku 2006) na juhozápadnej hranici lokality a podzemné povodie (alebo komora) s prístupom na severovýchodnej hranici lokality. Medzi inštalované pomocné zariadenia patria vzduchové kompresory, klimatizácia, ohrievače, 3 kotly, tlakové nádoby, osvetľovací systém a EPS protipožiarny systém (s centrálou v administratívnej budove na ulici T. Vansovej), alarm.

Súčasné využitie:

Výroba a skladovanie – papierové kotúče a obalové materiály, výroba papierových servítkov, skladovanie a údržba hotových výrobkov.

Využitie v minulosti (história):

• v roku 1958 tu sídlila malá dielňa

• v roku 1988 bola skolaudovaná hala spoločnosťou Palma Bratislava pre výrobu kozmetických výrobkov

• začiatkom 90-tych rokov prevádzkovala spoločnosť Ignis – výroba sviečok

• v roku 2006 Georgia Pacific

• od roku 2012 SCA

Podľa územného plánu je možné lokalitu a okolie využiť aj na iné ľahké priemyselné využitie.

QREHS Management Systems

ESSITY Slovakia s.r.o. prevádzkovala svoju výrobu v súlade s:

• ISO 9001

• ISO 14001

• OHSAS 18001

Filozofia spoločnosti je založená na vysokých štandardoch pre zdravotný a bezpečnostný manažment na pracovisku a pre zamestnancov a má kontinuálne stúpajúcu kvalitu.

Stav areálu a haly:

Pravidelne udržiavaný objekt so všetkými potrebnými servisnými kontrolami a certifikátmi.

Prístupy do areálu sú zabezpečené z verejných (mestských) komunikácií. Diaľničný privádzať D1 je v dosahu 4,5 km. V minulosti sa využívala i železničná doprava, ktorá je v blízkosti.

Spoločnosť v Hlohovci vlastní tri areály:

• administratívna budova so skladovaním a výrobou na rohu ulíc Terézie Vansovej a Ľ. Zúbka

• výrobno-skladovací areál oproti administratívnej budove v samostatnom areáli na ulici Ľ. Zúbka s označením Delis CV1

• výrobno-skladovací areál na Kalinčiakovej ulici s označením Rozis CV2

Spoločnosť Essity je druhým najväčším papierenským závodom na Slovensku, svoju výrobu však presunula do výrobného závodu v NL a IT. Spoločnosť Essity vznikla vyčlenením výroby hygienických a zdravotníckych produktov zo švédskej skupiny SCA Group do samostatnej spoločnosti. Obchoduje približne v 150 krajinách a pod jej krídla patria značky ako TENA, Tork, Jobst, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, empo, Vinda a Zewa.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Plyn:
áno
Voda:
áno

Na mape: Areál pre výrobu a skladovanie na Kalinčiakovej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.