Výhodná investičná príležitosť v obci Hronec

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
254 m
2
okres Brezno
Hronec
pred 256 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 252 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Renami s.r.o. Vám ponúka na predaj investičnú nehnuteľnosť – bývalá prevádzka potravín a rozličného tovaru v centre obce Hronec – okres Brezno.

Nehnuteľnosť bola postavená čiastočne z kameňa a tehly, bola čiastočne zrekonštruovaná a to znížene stropy s novým osvetlením, zateplená a realizované odvodnenie. Krytina na streche je neporušená, plechová s možnosťou dobudovania obytného podkrovia čím sa zväčší obytná plocha a rozšíri využiteľnosť celého objektu. Vykurovanie bolo zabezpečované akumulačnými pecami.  Súčasťou objektu je prístavba, ktorú je tiež možné zariadiť, ako ďalšiu bytovú jednotku. Objekt je z dvora čiastočne podpivničený.

Samozrejmosťou je bezproblémové parkovanie pre viacero automobilov, objekt je pripojený na IS a to obecný vodovod, elektrina, odpad je riešený formou trativodu. Pozemok o výmere 254 m2 lemuje potok Osrblianka, čím sa opäť rozširuje využiteľnosť a to napr. na ubytovňu, krčmu resp. kaviareň s posedením vo dvore. V blízkosti sa nachádza biatlonové stredisko Osrblie (10 minút autom ) mesto Brezno tiež do 10 minút autom. Podbrezová 7 minút autom.

Samotná obec a okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.

 Cena dohodou

 

ŠTANDARD, KTORÝ ZÍSKATE V CENE:

PORADENSKÝ SERVIS:

- komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, spolupracujeme so všetkými bankami)

OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV:

- poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atd) 

PRÁVNY SERVIS:

- právne poradenstvo

- vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev

Zaplatíme za Vás:

- správne katastrálne poplatky v sume 66 € za návrh na vklad vlast. práva do katastra nehnuteľností, hradíme podpisy na kúpnych zmluvách, hradíme poplatok za vyzdvihnutie LV použiteľného na právne účely. 

V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať.

Kontakt:

RENAMI s.r.o.

patrik.grof@renami.sk

0915 737 389

Spoločnosť RENAMI s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Realitnej únie SR.

COPYRIGHT RENAMI s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renami s.r.o..

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet WC:
1

Na mape: Výhodná investičná príležitosť v obci Hronec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.