PRENÁJOM ÚSPEŠNE ZREALIZOVANÝ

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
58 m
2
okres Humenné
Humenné
pred 233 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 205 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

Chcete podnikať a hľadáte vhodný priestor, ktorý je na frekventovanom a dobre viditeľnom mieste s dostatkom parkovacích miest a ešte k tomu za výbornú cenu ?

Prídite sa pozrieť a presvedčte sa o pravdivosti popisu. 58 m2 s dvoma oddelenými WC, priestorom rozdeleným na väčšiu a menšiu časť, vstupom od hlavnej cesty, vlastným meraním tepla a elektrickej energie, ako aj dlhodobým prenájmom za super cenu je pripravených na okamžitý prenájom.

Priestor je situovaný a ulici Osloboditeľov, naproti Plzeňskej reštaurácií.

Pre ďalšie informácie, ako aj dohodnutie času obhliadky ma kontaktujte prosím telefonický t.č. 0907 925 636,, emailom: holotova@diamondreality.sk,.alebo osobne v kancelárií na ulici 26.novembra 1 v Humennom v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 16.00 hod.

Sme profesionálna realitná kancelária s najväčším počtom predajov v našom regióne. V spolupráci s našími kolegami z odboru právneho, ekonomického a hypotekárneho sme pripravení riešiť všetky vaše otázky týkajúce sa nového bývania, alebo predaja vašej nehnuteľnosti. Zbavte sa neistoty, rizika a množstva vybavovačiek a preneste ich na našich profesionálov, ktorí sú pripravení v tomto náročnom procese vás v plnej miere zastúpiť.

Cena prenájmu je 240 Eur plus energie, podľa skutočnej spotreby.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.