NOVÁ ZĽAVNENÁ CENA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
105 m
2
okres Humenné
Humenné
Laborecká
pred 140 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 81 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

Z dôvodu dosiahnutia dôchodkového veku majiteľky sú v ponuke na predaj ekonomický úspešné " Lahôdky", ktoré sú situované na vynikajúcom, vysoko frekventovanom mieste v Humennom.

Budova "LAHODKY", ktorá je v osobnom vlastníctve sa predáva za plnej prevádzky s kompletne vybavenou kuchyňou na prípravu teplých a studených jedál, zariadenou reštauračnou časťou, salónikom a teerasou.

Celková plocha zateplenej, murovanej stavby a terasy je 185 m2 . Kapacita na sedenie : 72 miest.

Lahôdky boli v nepretržitej prevádzke aj počas trvania Korona - obmedzení a slúžili ako výdajňa jedla a následne aj konzumáciu v exteriéri ( na terase ). Zaujímavosťou je zmluva na dennu prípravu obedov pre seniórov.

Prevádzka má vlastné plynové vykurovanie, čo značne znižuje režijné náklady.

Susedstvo železničnej stanice, parkoviska, Tatra banky, Billa a pivárne MEDVEĎ, ako aj ďalších obchodíkov, predstavuje vysokú frekvenciu osôb, čo v neposlednom rade zaručuje dostatočnú klientelu aj pre samotné lahôdky.

Ponúkaný objekt ponúkame do pozornosti aj pre cateringové spoločnosti.

Neváhajte a kontaktujte ma prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod. Osobné stretnutie a obhliadka nehnuteľností je najlepší spôsob pre vaše správne rozhodnutie. Som profesionálny realitný maklér s najväčším počtom predajov v našom regióne, pripravený pomôcť vám zrealizovať kúpu, predaj, alebo prenájom vašej nehnuteľnosti absolútne profesionálne, zodpovedne a bezpečne, bez stresu a s právnou istotou.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Klimatizácia:
áno

Na mape: NOVÁ ZĽAVNENÁ CENA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.