Predaj komerčného priestoru, vhodného aj na bývanie, na predaj v obci Jasová!

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
229 m
2
okres Nové Zámky
Jasová
pred 233 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 228 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj komerčné priesrtory v obci Jasová vhodné na bývanie aj podnikanie / výroba, sklad, servis vozidiel, autobazár, motel,/.Staršia časť domu je z nepálenej tehly, nová časť pristavená v roku 1995 je z materiálu porfix . Na objekte je strecha z roku 1995 a krytina šindeľ. Dom pozostáva zo vstupnej miestnosti, technickej miestnosti s kotlom na plyn , v pravo sa nachádza miestnosť o veľkosti 5x5 m a v ľavo sa nachádza kuchyňa, sprcha a 2xWC. V ďalšej časti sú komerčné priestory, s možnosťou prestavania na bytový priestor. Rovinatý a slnečný pozemok o celkovej výmere 2121 m2 a šírkou 28 m je výhodný v tom, že je prístupný z oboch strán, kde sú prístupové asfaltové cesty a je možnosť jeho rozdelenia na dom s pozemkom a samostatný stavebný pozemok. Na pozemku sa nachádza 60 ks 10 ročných veľkoplodých sliviek a iné ovocné stromy, kopaná studňa s 8 m stĺpcom vody, žumpa, a IS - obecná voda, plyn, elektrina.. V obci je kompletná občianska vybavenosť a je vzdialená od Nových Zámkov 17 km a 16 km od termálneho kúpaliska Podhájska. Obec je bez neprispôsobivých občanov. Viac info Vám poskytnem na č.t. 0902442125, Ing. Štefan Ölvecký - maklér Dobré reality, email : olvecky@dobrereality.sk.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: Predaj komerčného priestoru, vhodného aj na bývanie, na predaj v obci Jasová!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.