Prevádzky, Kaluža

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
10300 m
2
okres Michalovce
Kaluža
pred 185 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 71 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality ALPIA Vám ponúka na predaj jedinečnú investičnú príležitosť v obci Kaluža pri vodnej nádrži Zemplínska Šírava. Hotel Poštár bol spustený do prevádzky v roku 1994, ako relaxačno - športové zariadenie.

Areál hotela sa rozlieha sa na ploche 10.300 m2, samotný hotel ma zastavanú plochu 1.600 m2 (prízemie a 4 nadzemné podlažia). V areáli sa nachádzajú dve športoviská (tenisové ihrisko a spevnená asfaltová plocha vhodná na basketbal, futbal alebo iné športové aktivity), detské ihrisko, grilovací altánok, veľké parkovisko, zelená plocha s lavičkami a chodníkmi.

Interiér hotela poskytuje možnosť všetkých hotelových služieb a bodové ohodnotenie zodpovedajúce kategórii Wellness hotel 3* - 4* (podľa rozsiahlosti rekonštrukcie a investičného zamerania)

Dispozícia hotela:

1NP

- recepcia

- reštaurácia

- hotelový bar

- spoločenská sála

- salónik

- kongresová sála

- telocvičňa

- kuchyňa

- kancelária pre vedenie hotela

2NP - 4NP

- 36 dvojlôžkových izieb (s možnosťou prístelky)

- 3 rodinné izby

- 3 apartmány

- 3 školiace miestnosti

- 3 sklady pre upratovací servis

PRÍZEMIE

- bazén

- šatne

- sauna

- masážne miestnosti

- plynová kotolňa

- technické miestnosti

- sklady

Vzhľadom na veľkosť objektu, lokalitu v ktorej je hotel umiestnený a súčasnú predajnú cenu sa budúcemu investorovi ponúka možnosť zaujímavej príležitosti s garantovanou návratnosťou investície. Hotel je nutné modernizovať podľa zamerania investora, resp. vyžaduje menšiu alebo väčšiu rekonštrukciu. Stavba je po technickej stránke vo veľmi dobrom stave, nakoľko je postavená z kvalitných materiálov.

Hotel možno využívať celoročne, bez ohľadu na letnú TOP sezónu. Je vhodný na relaxačné pobyty, wellness pobyty, rodinné pobyty (baby friendly hotel), športové sústredenia, veľké firemné kongresové stretnutia, školenia atď.

Obec Kaluža v ktorej je hotel postavený je vzdialená od mesta Michalovce 10 km, potenciál má aj s ohľadom na vzdialenosť od mesta Košice (70km, 1hod.) a medzinárodného letiska, ktoré sa tam nachádza.

Bližšie informácie a špecifikácie celého areálu Vám radi poskytneme pri osobnom kontakte.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na t.č. 0917 114 587 alebo e-mail dominika.svagerkova@realityalpia.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: Prevádzky, Kaluža

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.