POZOR VÝHODNÁ CENA !!!! DOM v centre Kežmarku ID:059-18-BIDZ

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
250 m
2
okres Kežmarok
Kežmarok
pred 71 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 48 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID:059-18-BIDZ

Exkluzívne iba v BeMi reality Vám ponúkame na predaj prekrásny novo zrekonštruovaný polyfunkčný dom priamo v centre mesta Kežmarok, ktorý je okresné mesto ležiace pod Vysokými Tatrami.

Dvojposchodová pamiatková budova prešla kompletnou rekonštrukciou, kde boli dodržané všetky podmienky určené pamiatkovým úradom.

1993 - rekonštrukcia elektroinštalácie, vodovodných rozvodov a omietok

1995 - fasáda. plynofikácia

1998 - dlažba a schodište

2009 - výmena okien /plastové s imitáciou dreva / kompletné zateplenie budovy, výmena strešnej krytiny / Bramac / , výmena výkladov

Do bol postavený z kameňa/ 1m hrubé steny / prístavba je tehlová.

Podlahy drevené a dlažba

V podkroví je pripravený priestor na dobudovanie apartmánov na bývanie. Novému majiteľovi bude poskytnutá celá schválená technická dokumentácia projektu.

Priamo z hlavnej ulice sa dostanete do krásneho priestoru o rozlohe cca 125 m2 momentálne využívaný ako obchodný priestor s priestrannou kanceláriou , skladom a dvoma toaletami.

Na poschodie sa dostanete samostatným vchodom cez priestrannú vstupnú chodbu. Nachádzajú sa tu 4 krásne a slnečné miestnosti o rozlohe od 20-25m2 vhodné na kancelárie, kozmetiku, masáže alebo iné prevádzkové služby. Technická miestnosť je vybavená dvoma na sebe nezávislými kotlami, sklad s východom do podkrovia, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.

Celý objekt je podpivničený kamennou pivnicou s klenbovými stropmi no tento priestor je momentálne nevyužívaný, ale po sprístupnení sa otvorí priestor pre vínnu pivnicu alebo iné využitie.

Kežmarok je východiskovým bodom výletov do Tatranského národného parku (16 minút autom), Národného parku Slovenský raj (22 minút autom) a Pieninského národného parku (35 minút autom) a tak tento prekrásny objekt je možno využiť v oblasti turizmu.

Nezabudnite si pozrieť video prezentáciu a zistíte, že táto investícia sa naozaj oplatí : https://youtu.be/Uwf2MsSDHso

Cena: 270 000 Eur

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.