Zaujímavá ponuka, na predaj polyfunkčná budova v Komárne

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
350 m
2
okres Komárno
Komárno
pred 289 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 279 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj polyfunkčnú budovu v Komárne, ktorá pozostáva z troch obchodných priestorov, a z dvoch bytov. Do obchodných priestorov sú samostatné vchody, majú samostatné WC. Nad obchodnými priestormi sa nachádzajú 2 byty. Jeden je 3 izbový, ktorého dispozičné riešenie je nasledovné: vstupná chodba, WC, kúpeľňa, obývacia miestnosť, kuchyňa, detská izba, chodba, spálňa, byt má aj loggiu.

Druhý byt je 2 izbový: vstupná chodba, WC, kúpeľňa, kuchyňa, obývacia miestnosť, spálňa.Kúrenie je plynové, voda mestská, odpad je riešený kanalizáciou, čiastočne podpivničený. Budova je situovaná v centre mesta, na veľmi zaujímavom mieste. Plocha: úžitková 450m2. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Cena 1 €

V prípade záujmu Vám odporúčam obhliadku nehnuteľnosti, bližšie informácie Vám rada poskytnem na t.č.0903937736

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.