NA PRENÁJOM KANCELÁRIA V BUSINESS CENTRE WERFEROVÁ

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
34 m
2
Košice
Juh 
pred 132 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 113 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Bc. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na prenájom kanceláriu v business centre na Werferovej ulici.

>>>VIDEOOBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/WyoQ07WkMhk

Rozbiehate svoj biznis a uvažujete nad prenájmom kancelárie? Aké kritéria by mala spĺňať? Je to len o štyroch stenách, kde rozložíte stôl, stoličku a začnete makať? Časom však zistíte, že vám niečo chýba. V kancelárii, ktorú vám ponúkam na prenájom, vám nebude chýbať vôbec nič.

Business centrum Werferová sa nachádza vo vynikajúcej lokalite pri Aston Building-u, budove T-systems a mnoho ďalších veľkých prevádzok, kde sa združuje nespočetné množstvo ľudí a to je skvelá príležitosť pre váš biznis. Navyše samotná budova ponúka omnoho viac, ako len kanceláriu. Je to zázemie, za ktoré sa pred svojimi klientmi nebudete musieť hanbiť a aj vám ponúkne maximálny komfort. Výborná reštaurácia a kaviareň Babetta, kde môžete svojich klientov pozvať na reprezentatívny obed či kávu ihneď pod kanceláriou. Skvelá dostupnosť do všetkých častí mesta s napojením na výpadovku.

Táto tehlová novostavba kolaudovaná pred 3 rokmi samozrejme okrem iného ponúka aj moderné zabezpečovacie systémy ako kamerový systém so záznamom a bezpečnostný systém Jablotron. Na vonkajšej stene budovy je priestor pre vašu reklamu, aby všetci vedeli, kde sídlite. Samozrejme je k dispozícií pre vás aj vyhradené parkovanie, čo v tejto frekventovanej časti určite oceníte. Samotná budova je postavená z najkvalitnejších materiálov, kde sa bral ohľad na komfort budúcich nájomncov. Hlinikové trojsklá a skvelé tepelno-izolačné vlastnosti zabezpečujú nízke prevádzkové náklady, vďaka čomu patrí táto novostavba do energetickej triedy A.

V interiéri vás už čaká moderný dizajn a spoločná kuchynka, spoločné sociálne zariadenia, udržiavané externou upratovacou službou. Kancelária má výmeru 34m2, pri vstupe je namontovaný audiovrátnik a na oknách elektrické žalúzie. Celý objekt je vykurovaný tepelnými čerpadlami so zónovým ovládaním v každej miestnosti a v letných obdobiach funguje aj na princípe podlahového chladenia. Táto kancelária je vhodná naozaj pre kohokoľvek, komu postačuje aj 34 metrov priestoru pre svoje podnikanie a zároveň si potrpí na istý štandard.

Cena prenájmu kancelárie: 13eur/m2 bez DPH + energie cca 25eur

Cena prenájmu parkovacieho miesta: 30eur/mesiac bez DPH

Cena prenájmu svetelnej reklamy: 25eur/mesiac bez DPH

Ak vás táto ponuka zaujala, budem rád keď sa mi ozvete na číslo 0911 337 969

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.