Obchodné priestory 1.450 m2, Pri Prachárni 18/A Košice - Juh

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
1842 m
2
Košice
Juh 
pred 94 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte vhodné priestory pre vaše podnikanie?

- STRATEGICKÁ POLOHA

- VÝBORNÁ INFRAŠTRUKTÚRNA DOSTUPNOSŤ

- LETISKO ( 2 km vzdialenosť)

Realitná kancelária KING REAL exkluzívne ponúka na predaj komerčné - skladové a administratívne priestory v mestskej časti Košice Juh so strategickou polohou a bezproblémovým prístupom pre zásobovanie kamiónmi.

POPIS STAVBY

Jedná sa o objekt nachádzajúci sa v obchodnej časti mesta Košice Juh. Osadený je na rovinatom teréne, s vlastným parkoviskom pre užívateľov a návštevníkov areálu. Budova je napojená na všetky inžinierske siete. V súčasnosti slúži ako predajňa a redistribúcia výrobného sortimentu spoločnosti SANAS v Sabinove. Objekt pozostáva z halovej jednopodlažnej časti, v ktorej je vstavaná časť a budovy dvojpodlažnej administratívnej. Nosný systém haly je oceľový rám a v administratívnej časti je kombinácia oceľ a drevo. Výplň a priečky sú murované, vnútorné omietky sú sadrokartonové, stavba má sedlovú strechu, profilovaný plech, okná a dvere plastové, podlahy keramické, rolovacie sekčné brány, samozrejme prívod teplej a studenej vody, vykurovanie teplovodné, vonkajší zatepľovací systém, rozvod teplej a studenej vody a klimatizáciu. Zdrojom vykurovania a teplej vody sú plynové kotly umiestnené v kotolni, ktorá je súčasťou stavby. Stavba bola daná do užívania v roku 2002. Rozloha celého areálu je 1 842 m2 z toho (1 069 m2 skladová a administratívna časť).

VYUŽITIE

Nehnuteľnosť je vhodná na podnikateľskú činnosť rôzneho charakteru. Ide o strategicky veľmi výhodnú polohu vzhľadom na bezproblémové napojenie na diaľnicu a blízkosť letiska, čím sa z budovy stáva lukratívny objekt podnikateľských záujmov. Možnosť rýchleho kontaktu s celým svetom bude novému majiteľovi poskytovať komfortný priestor na rast a dynamický rozvoj firmy a podnikania.

Predávajúci si v prípade zvýšeného záujmu o nehnuteľnosť vyhradzuje právo uprednostniť najvyššiu ponuku!

Pre bližsie informácie alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0908 879 958 alebo mailom na adrese david.mauer@kingreal.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.