Administr. priestory na prenájom, 100 m2, DUETT II. Nám. osloboditeľov

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
100 m
2
Košice
Staré Mesto
Nám.osloboditeľov 
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 184 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom administratívne priestory v úplnom centre Košíc, v Business rezidencii DUETT II., v mestskej časti Staré mesto, na Námestí osloboditeľov 3/A. Administratívne priestory sa nachádzajú v desaťpodlažnej novostavbe, a to na druhom poschodí.

Jedná sa o priestory so samostatným zabezpečeným vstupom so sekretariátom, štyrmi kanceláriami, chodbou, po celej dĺžke ktorej sa nachádza veľká vstavaná skriňa a vstavaná kuchynka a dvoma oddelenými toaletami. Celková rozloha priestorov je 100 m2. Priestory sú veľmi reprezentatívne, vo výbornej lokalite, vhodné ako sídlo firmy.

Priestory aj budova sú novo postavené, okná sú francúzske hliníkové s krásnym výhľadom, podlahy sú pokryté veľkometrážnym kobercom, stropy znížené, kúrenie a chladenie je zabezpečené klimatizáciou, interiér kancelárií je krásne vybavený. Prístup do kancelárie je cez recepciu, ktorá je obsluhovaná 12 hodín denne v pracovné dni, budova je strážená 24 hodín denne. Priestory sú voľné ihneď.

Parkovanie je zabezpečené v podzemnej garáži, k dispozícii je jedno parkovacie miesto. V rezidencii sa nachádzajú aj klientske parkovacie miesta, na obmedzenú časovú dobu bez poplatku.

Nájomné je vo výške 10,- EUR / m2 / mesiac bez DPH plus energie.

V danej lokalite sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a je tu veľký pohyb ľudí, keďže v bezprostrednej blízkosti sa nachádza mnoho kancelárií, reštaurácií a prevádzok. Priamo v rezidencii DUETT sa nachádzajú potraviny, reštaurácia, kaviareň a kvetinárstvo.

V prípade Vášho záujmu o obhliadku ma kontaktujte, Ing. Katarína Kočíková, 0905 190 720 , Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Klimatizácia:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
2. / 10
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Administr. priestory na prenájom, 100 m2, DUETT II. Nám. osloboditeľov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.