Kancelárske priestory Košice - Staré mesto, Štefánikova, kompl. rek.,

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
60 m
2
Košice
Staré Mesto
Štefánikova 
pred 294 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 262 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa nebytový priestor, využívaný ako kancelárske priestory v mestskej časti Košice - Staré mesto na Štefánikovej ulici. Priestory sú na prízemí tehlového bytového domu vo dvore. Bytový dom v historickom centre mesta udržiavaný a zrekonštruovaný. Priestory sú využívané ako kancelárie, možnosť využiť aj v oblasti služieb vzhľadom na polohu v meste. Je možné zmeniť charakter užívania aj na byt. Priestory dispozične z troch miestností, vstupnej chodby, WC a kúpeľne. Okná sú do tichého a udržiavaného dvora, ktorý sa uzamyká. Vykurovanie a ohrev teplej vody je vlastným plynovým kotlom, čo umožňuje regulovať si celkové náklady. Priestory sú kompletne zrekonštruované. Výborná poloha v meste, dostupné parkoviská v blízkosti, dostupná zastávka MHD v prípade , že klienti za Vami cestujú mestskou dopravou, veľká migrácia obyvateľstva v okolí. Neváhajte , priestory sú iba jedny a záujemcov je veľa. Znížená cena, dohoda na zariadení a vybavení priestorov.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážený klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv.

Viac na: https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Kancelárske priestory Košice - Staré mesto, Štefánikova, kompl. rek.,

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.