NA PRENÁJOM KANCELÁRSKY PRIESTOR V CENTRE MESTA, KOVÁČSKA ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
168 m
2
Košice
Staré Mesto
Kováčska 
pred 103 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 65 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Viktória Belasová a Diamond Reality vám ponúkajú na prenájom priestranný kancelársky priestor v úplnom centre Košíc na Kováčskej ulici.

Plnohodnotné kancelárske priestory, kde by ste boli vašim klientom stále na blízku a ktoré by spĺňali všetky kritériá, je veľmi málo. Preto som rád, že vám dnes môžem predstaviť vaše nové kancelárske priestory na Kováčskej ulici 47.

Jedná sa o mezonetový priestor s výmerou neskutočných 168m2, ktorý sa na 1. podlaží skladá z priestrannej open space kancelárie, ktorú si viete ponechať otvorenú alebo predeliť priečkami. K dispozícií sú samozrejme sociálne zariadenia pre pánom a dámy a kuchynka, kde si pohodlne zohrejete obed alebo pripravíte kávu. Samostatnou miestnosťou je konferenčná časť, kde môžete viesť porady alebo môže slúžiť ako kancelária vedenia.

Na poschodí je k dispozícií priestor, ktorý môžeme nazvať 1 izbovým bytom s vlastnou kúpeľňou, ale v prípade potreby je možné tento priestor využívať ako ďalšiu kanceláriu. Obe poschodia disponujú klimatizáciou a pôvodné trámy dodávajú tejto kancelárií staromestský nádych. Nakoľko sa jedná o úplné centrum mesta, nemusíme spomínať občiansku vybavenosť. Na skok od kancelárie máte doslova všetko, reštaurácie, kaviarne, kam môžete pozvať svojich klientov na obed.

Cena prenájmu : 890 eur/mesiac + energie

V prípade ak by ste mali záujem mať kanceláriu v centre mesta, dohodnite si obhliadku na čísle 0918 646 208

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: NA PRENÁJOM KANCELÁRSKY PRIESTOR V CENTRE MESTA, KOVÁČSKA ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.