ODSTÚPENIE PRENÁJMU - KANCELÁRIA 40 m2 V CENTRE MESTA - HVIEZDOSLAVOVA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
40 m
2
Košice
Staré Mesto
pred 77 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 73 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TOMÁŠ SZÉKELY z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka odstúpenie prenájmu kancelárskych priestorov v administratívnej budove na Hviezdoslavovej ulici č.6.

Ak hľadáte zariadený, moderný a reprezentatívny priestor, ktorý je situovaný v absolútnom centre mesta, tak potom je táto ponuka práve pre Vás!

Táto lokalita je obľúbená nie len firmami z oblasti bankovníctva, práv či IT, ale aj stavebníctva či služieb. Ide o pracovné priestory pre všetky typy firiem a projektov.

Kancelária o veľkosti 40 m2 má vlastnú kuchynku a sociálne zariadenie. Priestor bol nedávno kompletne zrekonštruovaný a súčasťou zariadenia je talianska sedacia súprava, drevený paraván na mieru s machovým doplnkom, ozvučenie JAMO, kamerový systém, benátska omietka, plávajúca podlaha so špeciálnou povrchovou úpravou / odolná voči vode a opotrebovanosti. Kvalitný vstavaný nábytok na mieru v kombinácii - staroružová, sivá a lakovaná biela, konferenčný stolík + 5 stoličiek, vyvýšené stoly s ručne vyrábanou a ohýbanou konštrukciou na mieru so 6 vyvýšenými stoličkami / látka, drevo. Pre lepšiu predstavu o dispozícii si pozrite pôdorys medzi fotkami.

Objekt je strážený 24/7 kamerovým systémom, vybavený centrálnou klimatizáciou, podlahovým vykurovaním.

Jednou zo základných priorít pri prenájme administratívnych priestorov je parkovanie nájomcov či ich klientov. Sú tu dostupné na prenájom garážové parkovacie miesta. Klienti môžu zaparkovať aj priamo na Hviezdoslavovej, Mäsiarskej či Bačíkovej ulici.

Vstup do budovy je cez široké schodisko priamo z Námestia Maratónca mieru. Pred kanceláriou je átrium, čo skvele dotvára celú architektúru budovy.

Poloha objektu Vám a Vašim zamestnancom poskytne plný komfort z pohľadu dopravy, nákupov či služieb. Lokalita poskytuje výborné napojenie na mestské aj diaľničné dopravné uzly a skvelú dostupnosť MHD. Hneď vedľa vchodu je zastávka MHD električiek.

Štandard priestorov:

- prístup do budovy 24/7

- štruktúrovaná kabeláž

- kuchynka

- sociálne zariadenie

- klimatizácia

- moderná rekonštrukcia

Odstupné kancelárie je 7000,- EUR.

Cena mesačného prenájmu je 550,- EUR vrátane energií s DPH.

Požaduje sa depozit.

Pracovať v administratívnej budove na Hviezdoslavovej ulici znamená pracovať v bezprostrednej blízkosti centra Košíc a využívať komfort, ktorý poskytuje funkčné prevedenie celej budovy.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Tomáš Székely 0904 932 188 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Klimatizácia:
áno
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.