Predáme novostavbu - vhodné na podnikanie

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
250 m
2
Košice
Barca 
Ul.osloboditeľov 
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 178 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom-NOVOSTAVBU vo vyhľadávanej lokalite Košice- Barca -ul. Osloboditeľov. Dom je dvojpodlažný, 5- miestností, 2 samostatné vchody, luxusne prevedený, splňajúci podmienky pre sídlo spoločnosti, kde napr. vedenie spoločnosti môže mať byt na poschodí....Na prízemí: priestranná vstupná hala s úložným priestorom pod schodami, kotolňa+práčovňa+soc.zar. Kuchyňa prepojená s jedálňou a obývačkou.V kuchyni je nová kuchynská linka na mieru,so vstavanými spotrebičmi.V priestrannej kúpeľni je vaňa, sprchovací kút, WC. Z obývačky je východ na terasu. V kuchyni je špajza a v obývačke kachľový krb. Spálňa je so šatníkom, odkiaľ je takisto východ na záhradu.

Na poschodí: kuchyňa prepojená s jedálňou a obývačkou, vstavaná skriňa, 2 samostatné izby, kúpelňa so sprch. kútom+WC+prípoj na práčku. Obe kuchyne sú so zabudovanými spotrebičmi. Vrchné poschodie domu sa nachádza nad garážou, čo je plusom, pretože sa členovia rodiny navzájom nerušia.

Garáž pre tri autá, možné parkovanie aj pred domom. V priestoroch garáže je kancelária a toaleta. Ako projektovo, tak aj rozlohovo je dom vhodný na bývanie a zároveň aj podnikanie. Za domom je krásna záhrada s anglickým trávnikom a altánkom. Orientácia domu na V a záhrada na Z. Pri vážnom záujme možná dohoda na cene.Na inzerovanú nehnuteľnosť nie je vypracovaný energetický certifikát.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet miestností:
5

Na mape: Predáme novostavbu - vhodné na podnikanie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.