Exkluzívne reštaurácia s ubytovacími jednotkami na predaj Košice - PEREŠ - Znížená cena

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
306 m
2
Košice
Pereš 
pred 103 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 92 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

F025-18-MIKOa

Martin Horník a Finanzpartner realitná kancelária Vám Výhradným zastúpením ponúka na predaj vybavenú reštauráciu s ubytovacími jednotkami v lokalite Košice - Pereš.

Dostupnosť do mesta cca 1 km, cesta v trvaní cca 5-10 min pri bežnej premávke. Vzhľadom na danú dostupnosť a polohu je táto lokalita výnimočne výhodná. Má vynikajúce napojenie na všetky dopravné ťahy v okolí krajského mesta Košice. V lokalite je kompletná sieť obchodov, základné služby, reštaurácie, materská škôlka, základná škola, drobné prevádzky, MHD (autobusová aj električková).

Dispozičné riešenie objektu:

Ide je samostatne stojací objekt, čiastočne podpivničený s jedným nadzemným podlažím a podkrovím. V suteréne sú umiestnené skladové priestory, zázemie kuchyne, technická miestnosť, chodba, schodisko. Na prízemí sú umiestnené reštaurácia, sociálne zariadenia, sklady, bytové jednotky s príslušenstvom, krytá terasa.

Objekt je napojený domovými prípojkami na existujúce verejné inžinierske siete a to rozvod vody, rozvod kanalizácie, elektriny a rozvod plynu.

Konštrukčné a materiálové vyhotovenie:

Stavba má betónové základy, nosné kombinované murivo z tehál a pórobetónových tvárnic, priečky murované z tehál, vodorovné nosné konštrukcie stropov nad 1. PP a 1. NP sú železobetónové monolitické s rovným podhľadom, nad 2 NP drevený trámový strop s rovným podhľadom. Zastrešenie tvorí drevená konštrukcia krovu s krytinou asfaltové lepenkové šindle, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Vnútorné úpravy povrchov vápenné štukové omietky, vonkajšie úpravy povrchov omietky silikátové s keramickým obkladom skla. Vnútorné keramické obklady zrealizované v spoločných soc. zariadeniach, v kúpeľniach v ubytovacích izbách, kuchyni, schody v objekte osadené dvojramenné s povrchovou pravou stupňov terazzová dlažba, Euro okná s izolačným dvoj sklom, drevené zdvojené a oceľové, na oknách osadené kovové mreže, vstupné dvere do objektu osadené z plastových profilov, podlahy terazzové dlažby, cementové potery, keramické dlažby, PVC povlakové krytiny. Zdroj ústredného vykurovania : plynový kotol, vykurovacie telesá : panelové radiátory. Zdroj teplej vody zabezpečený elektrickými bojlermi. Objekt je zabezpečený bleskozvodom.

Reštaurácia bola daná do užívania v roku 1998 a v roku 2007 bola zrealizovaná prístavba. Budovu je možné využívať na reštauračné účely, s možnosťou ubytovania v bytových jednotkách s príslušenstvom. Tento objekt je stvorený pre vaše nové podnikanie v gastro odvetví s možnosťou ubytovania hostí, organizovania spoločenských akcií. Objekt je k dispozícií s kompletným gastro vybavením a novou murovanou pecou na pizzu.

Nehnuteľnosť je možnosť vziať aj do dlhodobého prenájmu. V prípade rýchleho jednania možnosť dohody .

Bližšie informácie o nehnuteľnosti v realitnej kancelárií ( ID F025-18-MIKOa ) . K dispozícii aj znalecký posudok nehnuteľnosti .

Realitná kancelária Finanzpartner reality je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

V prípade kúpy nehnuteľnosti formou Hypotekárneho úveru , Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho Hypotekárneho centra .

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Výťah:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.