POLYFUNKČNÁ BUDOVA KOŠICE MYSLAVA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
2095 m
2
Košice
Myslava 
pred 306 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 253 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame exkluzívne na predaj dominantnú polyfunkčnú budovu v centre Myslavy v Košiciach. Objekt, pozostávajúci z 2 budov, stojí na pozemku s rozlohou 2095 m2. V prízemnej, zateplenej  budove s novou strechou a zastavanou plochou 986 m2, sú potraviny, reštaurácia, pohostinstvo a sklad. Budova je podpivničená, nachádza sa tu 7 miestností o rozlohe 330 m2. Materiál budovy je betónový skelet vyplnený tehlami.

V poschodovej - tehlovej budove, z prednej časti zateplenej, so zastavanou plochou 258 m2, sa na prízemí nachádzajú kancelárske priestory, pozostávajúce z 2 miestností a WC o výmere 188 m2, nákladný výťah. Na poschodí je 3 izbový byt s vlastným kúrením a rozlohou 181 m2. Byt má stropy vysoké 3 m, jedna miestnosť 3,8 m.

Cez dvor o výmere 851 m2 je prístup do priestoru v zadnej časti budovy využívanej ako sklad, s nakladacou rampou. Tehlová garáž vo dvore s rozmermi 5x8 m je v štádiu dokončovania.

Zachovalý objekt je napojený na elektriku 220/380, plyn, vodovod, kanalizáciu, za plotom hranice pozemku tečie myslavský potok. Všetky prevádzky majú samostatné kúrenie plynovým kotlom, WC. Nehnuteľnosť bola desaťročia prevádzkovaná jedným majiteľom, predávaná je z rodinných dôvodov.

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.