Luxusné administratívne priestory na predaj, 163 m2, ul. Tolstého

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
163 m
2
Košice
Sever 
pred 127 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 122 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CASSOVIA REALITAS Vám exkluzívne ponúka na predaj krásne kompletne zrekonštruované administratívne priestory v mestskej časti Sever, v blízkosti Národnej banky, v lokalite s bezplatným parkovaním a zároveň pár minút od centra mesta. Administratívne priestory sa nachádzajú v trojpodlažnej budove Business centra na Tolstého ulici, č.3.

Administratívne priestory sa nachádzajú na druhom poschodí tehlovej historickej budovy s vysokými stropmi, boli celkovo zrekonštruované v roku 2019, predávajú sa kompletne vybavené a zariadené. Úžitková plocha priestorov je 163 m2, skladajú sa zo vstupnej časti, v ktorej sa nachádza oddychová zóna pre klientov a zamestnancov, z troch priestranných kancelárií, zasadacej miestnosti, kuchynky, dámskej a pánskej toalety. K priestorom prislúcha aj pivnica v rozlohe cca 3 m2, ktorá sa nachádza v suteréne budovy.

Pozrite si video tejto ponuky skopírovaním linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/Gnas2MW3Fb8

Rekonštrukcia administratívnych priestorov prebehla pod dohľadom dizajnéra, ktorý celý súčasný stav priestorov aj navrhol. V rámci rekonštrukcie boli kompletne vymenené rozvody, sú tu nové toalety, kuchynka robená na mieru vrátane umývačky riadu a mikrovlnky, vstavané skrine, predeľovacie steny a nábytok v celom priestore boli robené na mieru z prírodnej dubovej dyhy, nachádzajú sa tu líniové LED svietidlá pre kvalitné osvetlenie pracovnej časti každého zamestnanca, podlaha je komplet pokrytá veľko metrážnym kobercom. V zasadacej miestnosti sa nachádza veľký stôl robený na mieru, kožené kreslá a dve televízne obrazovky slúžiace na prezentácie. Zasadacia miestnosť je oddelená od zvyšného priestoru sklenenou stenou. V oddychovej časti sa nachádzajú kaviarenské stolíky s dizajnovými kreslami, nový kávovar zn.Jura a vinotéka na ochladzovanie nápojov. Vzhľadom na vysoké stropy (3,2 metra), hrubé tehlové múry a orientáciu priestoru na severovýchod je v kanceláriách celoročne veľmi príjemne, je tu dostatok čerstvého vzduchu, v letných mesiacoch nie je potrebná ani klimatizácia.

Priestory sú zabezpečené kamerovým a poplašným systémom s prepojením na pult strážnej služby AS Guard, je tu možnosť nahrávania videozáznamu z kamier a taktiež možnosť kontroly cez mobilnú aplikáciu. Nachádza sa tu aj video vrátnik s LCD displejmi. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom prostredníctvom radiátorov.

V danej lokalite sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a je tu veľký pohyb ľudí, keďže v bezprostrednej blízkosti sa nachádza mnoho kancelárií, reštaurácií a prevádzok. Parkovanie v okolí budovy je bezproblémové a bezplatné.

Cena administratívnych priestorov je 392.000,- EUR bez DPH.

V prípade Vášho záujmu o obhliadku ma kontaktujte, Ing. Katarína Kočíková, 0905 190 720, Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Poschodie:
2. / 3
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.