Prevádzky, Kremnica

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
493 m
2
okres Žiar nad Hronom
Kremnica
pred 173 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 98 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj výnimočný meštianský dom v centrálnej časti mesta Kremnica v strede pešej zóny. Vďaka svojej polohe je budova neprehliadnuteľná a dobrá investícia. Budova dáva priestor nie len na realizáciu potrieb trhu ale aj na realizáciu svojich snov.

Budova je v súčasnosti dvojpodlažná, podpivničená z 1/2, kde sa môže nachádzať vinná pivnica. Prízemie a prvé nadzemné podlažie je dlhodobo prenajaté v segmente obchodu a služieb. Budova je v čiastočne prerobenom stave , čo dáva priestor pre realizáciu podnikateľského zámeru podľa vlastných predstáv ( napr. vybudovanie veľkometrážnych bytových jednotiek v centre historickej časti mesta, penziónu s kaviarňou s krásnou terasou, prevádzok atď ...)

Taktiež je možnosť vytvoriť miesto 19- násť viaclôžkových izieb až 23 bytov / 1-izbových alebo 2-izbových bytov, poprípade vytvoriť veľkometrážne byty ktorých možnosť zrealizovania je odsúhlasené mestom Kremnica. K tomu využiť celé prízemie na podnikateľské účely a pivnicu.

Celu realizáciu bytov a následný predaj, prenájom bytových jednotiek ako aj nebytových priestorov vieme v kooperácií s architektom, geodetom, stavebnou firmou atď... zabezpečiť ako popredajný servis, pod našou hlavičkou Reality Alpia a záštitom realitného makléra Denisa Kubizňová zabezpečiť.

Ponúkame k nehnuteľnosti po predaji servis spravovania nehnuteľnosti v prípade prenájmu budovy tretím stranám ( administratívna činnosť, správa nehnuteľnosti, obhliadky, výber nájomníkov a mnoho ďalšieho )

Mesto Kremnica leží v západnej časti Stredného Pohronia neďaleko geografického stredu Európy. Je často navštevované turistami, usporiadavajú sa festivalu humoru a satiry Kremnické gagy. V Kremnici sa uskutočňujú viaceré umelecké a športové podujatia slovenského a medzinárodného významu. Je centrom turistiky a rekreácie nielen v strede Slovenska, ale aj v „strede Európy“.

V blízkom okolí Kremnice sa už niekoľko desaťročí organizujú tradičné bežkárske preteky Biela stopa Kremnica-Skalka.

Kremnica (nem. Kremnitz, maď. Körmöcbánya, lat. Cremnicium) je mesto ležiace v okrese Žiar nad Hronom. Už od 10. storočia sa v meste a okolí ťažilo zlato a striebro. Kremnica je od roku 1328 slobodné kráľovské banské mesto a od 14. storočia je prezývaná Zlatá Kremnica. V meste sídli Mincovňa Kremnica, ktorá je najstaršia dodnes existujúca mincovňa na svete. Mestský hrad v Kremnici je národná kultúrna pamiatka.

Kúpou ihneď voľný.

Na nehnuteľnosť nebol predložený energetický certifikát.

Zabezpečujeme kompletný servis vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva, prepis energií, zavkladovanie zmlúv na príslušnom katastrálnom úrade, diskrétnym riešením výkupov bytov v exekúcií a v dražbe s platbou do 24 hodín, sprostredkovanie predaja nehnuteľností, prenájmu, výstavbe nových rodinných domov v stave holodom ako aj na „kľúč“, vrátane kompletnej rekonštrukcie bytov a domov až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Spôsob kúrenia:
Ústredné elektrické
Typ prevádzky:
Iné

Na mape: Prevádzky, Kremnica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.