Na predaj luxusná reštaurácia – Lehota pod Vtáčnikom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
1 m
2
okres Prievidza
Lehota pod Vtáčnikom
pred 126 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 121 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality ponúka na predaj luxusnú reštauráciu v obci Lehota pod Vtáčnikom, na pozemku o výmere 3500 m², ktorá bola postavená v roku 2014.

Celková veľkosť reštaurácie je 1000 m² , 75 m² vonkajšia terasa, nad reštauráciou je luxusný byt navrhnutý od dizajnéra s rozlohou 200 m², ďaľších 200 m² je pripravených na 6 izieb pre penzión, vonku je 7 parkovacích miest pre personál a parkovisko pre hostí a autobus s kapacitou 20 miest.

Detail reštaurácie:

Počet miest na sedenie v reštaurácii je 100. V presklenej terase prepojenej s reštauráciou 40, vo vonkajšej terase 40 a sedenie na tráve tiež 40. Dokopy teda 220 miest.

Reštaurácia je vybavené jedinečným na mieru robeným dizajnovým nábytkom, ktorý ju robí atraktívnou hlavne pre budúce nevesty.

Srdcom reštaurácie je moderne plne vybavená kuchyňa. Disponuje elektrickým konvektomatom, holdomatom, pecou na pizzu, plynovým sporákom, veľkou chladiacou miestnosťou, chladiacimi pultami, niekoľkými mrazákmi, šokérom atď.

Ďalšími priestormi reštaurácie sú oddelené toalety pre hostí reštaurácie, oddelené šatne pre mužov a ženy vybavené toaletou a sprchovým kútom, miestnosť pre upratovačku, miestnosť na skladovanie odpadov, umývacia miestnosť, suchý sklad potravín, sklad, kotolňa, garáž, malá kancelária.

Inventár reštaurácie okrem iného tvorí aj kvalitný dizajnový porcelánový riad značky RAK.

Reštaurácia je klimatizovaná, vykurovanie je podlahové, vykurovacie teleso a ohrev vody je na plyn a vodu ohrievajú aj slnečné kolektory.

V hornej časti reštaurácie je zariadený luxusný byt (v priložených fotkách aktuálneho stavu a aj vizualizácie od dizajnéra) s rozlohou cca 200 m2. Byt je sčasti zariadený kvalitným originálnym dizajnovým moderným nábytkom, vyrobeným na mieru. Disponuje veľkou obývačkou spojenou s jedálňou a kuchyňou, ďalej sú tu 4 izby, 2 kúpeľne a šatník. Súčasťou obývačky je 1 m široký plynový krb na diaľkové ovládanie, ktorý dokonale imituje krb na drevo. V prílohe sú aj vizualizácie, kde je nad šatníkom a časťou obývačky navrhnutá aj galéria so sklenenou podlahou, ktorá má slúžiť ako pracovňa, tá však ešte nie je vybudovaná. Byt je klimatizovaný.

Reštaurácia je určená hlavne na svadby a rodinné oslavy, o ktoré je každý rok stále väčší záujem aj bez aktívnej reklamy vďaka veľmi dobrému menu. S reklamnou kampaňou by záujem nepochybne vzrástol.

Je možné mať aj dve menšie oslavy alebo svadby naraz vďaka tomu, že je priestor predelený veľkými dverami s trojsklom, ktoré dobre izolujú hluk.

V prípade záujmu sa dá usporiadať civilný obrad na trávniku pod svetelnými reťazami alebo v priestoroch krytej terasy. V poslednom čase sú civilné obrady čoraz atraktívnejšie. Ich výhodou je, že svadobný hostia sa nemusia presúvať a všetko sa odohráva na jednom mieste.

Veľkým plusom pre zákazníkov je aj okolie, ktoré iné reštaurácie väčšinou nemajú: veľká trávnatá plocha a veľké detské ihrisko, kde je drevený domček so šmýkačkou, ďalší drevený domček na hranie, hojdačky, trampolína, veľký drevený vláčik, retiazkový kolotoč a pieskovisko s hračkami. Toto veľmi oceňujú zákazníci s malými deťmi.

Pre nevesty je okrem krásnych a moderných priestorov, ktoré nie je potrebné príliš dekorovať, lákadlom aj luxusná na mieru robená kvetinová stena tvorená až z 1000 kvetov, ďalej svetelné reťaze v záhrade (svetelný strop a osvetlené stromy), ktoré robia nádhernú kulisu pre fotografovanie. Eenergetický certifikát - B.

Mesto Prievidza sa nachádza 13 km od obce a Bojnice 16 km. V Okolí obce sa nachádza veľa turistických zaújimavosti viď. v linku https://travelguide.sk/svk/prievidza/turisticke-zaujimavosti/.

Link na virtuálnu 3D prehliadku: https://lnk.sk/irfs

V prípade záujmu poskytneme bližšie informácie o reštaurácii a podnikaní spojeným s ňou.

Miroslava Kováčová

RADO Reality Group

Tel.: +421903709430

E-mail: mkovacova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový

Na mape: Na predaj luxusná reštaurácia – Lehota pod Vtáčnikom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.