PONÚKAME NA PREDAJ: INVESTIČNÝ OBJEKT PRI LEVICIACH

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
1000 m
2
okres Levice
Pukanec
pred 99 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 64 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Dobré Reality s.r.o. - celoslovenská sieť realitných kancelárií, Vám ponúka exkluzívne v zastúpení klienta na predaj investičnú príležitosť - objekt na podnikanie, s viacúčelovým využitím, priamo na námestí v obci Pukanec, v blízkosti mesta Levice. Pozrite si prosím našu 3D video-obhliadku priloženú nižšie.

PREDMET PONUKY:

Komerčný objekt v obci Pukanec pri Leviciach - trojpodlažná budova polyfunkčného využitia len necelých 20 kilometrov od okresného mesta Levice. Budova je v súčasnosti využívaná ako piváreň. V minulosti sa využívala prevádzka na reštauračné účely. Objekt je plne podpivničený celou obvodovou plochou 25m x 16m. Celková úžitková plocha budovy je 1000 m2. V podzemnom podlaží 20mx16m sa nachádza kotolňa a viaceré skladové priestory aj s výťahom. Objekt je postavený na pozemku o výmere 841m2. Na konštrukciu stavby boli použité materiály ako tehla, betón, tvárnice. Strecha je z vlnitého eternitu. Okná sú všetky vymenené plastové. Budova má výbornú dostupnosť priamo z cesty, zásobovanie je možné aj z druhej strany, pred budovou veľké parkovisko.

DISPOZÍCIA:

1.NP. s úžitkovou plochou cca 300m2 sa momentálne využíva ako priestory baru a pivárne s letnou priestrannou zastrešenou terasou s vlastnými sociálnymi zariadeniami, s príjemným sedením pre cca 100 ľudí. Priestor je vykurovaný krbom a elektrickým kúrením. V budove boli priebežne vykonávané stavebné úpravy. Sú tu vymenené nové plastové okná, keramické dlažby a obklady, parkety. Za budovou je postavený drevený prístrešok na usporiadanie letných párty, grilovačiek, priestranné sedenie so zábavou pre hostí.

2.NP. s úžitkovou plochou ďalších cca 300 m2 do ktorého vedie priestranné schodisko, je plne vybavené technologickým funkčným zariadením profi-kuchyne, pizza pecou na drevo, pre poskytovanie reštauračných služieb, salóniky a veľkorysé priestory na firemné a spoločenské udalosti. Nachádzajú sa tu ďalšie sociálne zariadenia, šatne pre zamestnancov, kancelárie, sklady, výťah, vstupná dlhá chodba do kuchyne a interných priestorov. Priestor je vykurovaný krbom a elektrickým kúrením. Vymenené kompletne plastové okná, rekonštrukcia kuchyne, rekonštrukcia toaliet, nová keramika a obklady. Technické riešenie stavby - podľa statika je možné nastaviť dve podlažia, nakoľko je objekt vo výbornom technickom stave.

Inžinierske siete: Voda, elektrika, kanalizácia, internet, plynová prípojka hneď pri pozemku, v budove plyn zavedený nie je. K dispozícií na vyžiadanie zašlem aj vypracovaný technický pôdorys.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:

Veľkosťou je tento objekt predurčený na rôzne podnikateľské aktivity, obrovskou rozlohou ponúka rôzne využitia ako napr. domov sociálnych služieb, ubytovacie jednotky, prevádzkovanie maloobchodných a veľkoobchodných sietí a podobne.

Kúpa je možná na úver s ktorým Vám v prípade potreby vedia pomôcť naši úveroví špecialisti.

Možná kúpa a jej následná rekonštrukcia sa javí ako vhodná dlhodobá investícia. Potenciál využitia je široký.

Výborná dostupnosť aj poloha do okresného aj krajského mesta, napojenie na diaľničný privádzač do BA-BB - ZA--KE.

Kompletné informácie v prípade záujmu poskytnem záujemcom pri osobnej obhliadke. Pre lepšiu predstavu si pozrite našu 3D obhliadku a fotografie na našom webe.

CENA

Cena budovy je 360 000,- Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

V prípade záujmu pre Vás zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: PONÚKAME NA PREDAJ: INVESTIČNÝ OBJEKT PRI LEVICIACH

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.