Ponúkame na prenájom halu so žeriavom , Ličartovce

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
1 m
2
okres Prešov
Ličartovce
pred 94 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 87 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom halu o výmere 925m2 so žeriavom, priemyselný areál Ličartovce. Areál sa nachádza medzi Košicami a Prešovom na ploche o výmere 50.000m2, v okrajovej časti obce Ličartovce. Priame napojenie na cestu 1 triedy, zjazd na diaľnicu D1 do 3min., nákladná vlaková stanica do 4min, to všetko dáva danej zóne výborne predpoklady pre logistiku - koordinácia, zosúladenie, prepojenie, zvýšenie pružnosti, optimalizácia toku materiálu, výrobkov, polovýrobkov, zásielok...z hľadiska uspokojenia zákazníka za najnižšie vynaložené náklady. Dosiahnite čo najkratšiu disponibilitu, okamžitú prístupnosť - použiteľnosť, výbornou strategickou polohou. Priame prepojenie na diaľnicu D1 na juh Košice - Maďarsko, Ukrajina, západ Poprad-Ružomberok, nadväzujúce úseky Žilina, Bratislava, prepojenie rýchlostnej cesty R4 obchvat , prinesie ďalšie kvalitné napojenia sa cez Svidník do Poľska.

Areál v súčasnosti disponuje: logistická hala, administratíva, sklady, garáž, oblúkové plášťové sklady, hala so žeriavom.

Momentálne prebieha územné konanie na halu o výmere 7.000m2, 3000m2 a 1800m2. Predpoklad ukončenia územného a následne stavebného konania je do konca roka 2022 hala 1800m2, 2023. ostatné haly. Vybudovanie hál do 5mes. od vydania stavebného povolenia, s možnosťou komplexného riešenia haly podľa požiadaviek klienta, prípadne aj zväčšenia haly . Navrhované haly majú výšku 12m , vonkajšie rampy, vstupné brány pre kamióny ale aj pre dodávky viď. vizuál. Všetky IS zabezpečené, elektrina, plyn, voda, kanál formou centrálnej čističky. V prípade potreby možnosť aj riešenia studne. Voľné priestory : hala so žeriavom s nosnosťou 2000kg o výmere 925m2, výška 9,6m.

Areál je oplotený, nonstop strážna služba, vrátnica, rampa, kamerový systém. Má dostatok parkovacích miest pre kamióny ale aj pre osobné automobily.

Možnosť kooperácie logistiky, so súčasnou firmou v areály.

V prípade ak hľadáte halu / sklad k prenájmu a možnosť riešenia vybudovať ju presne podľa Vašich predstáv uvítate, neváhajte ma kontaktovať.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s prenájmom.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: Ponúkame na prenájom halu so žeriavom , Ličartovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.