Iné, Liptovský Mikuláš, Centrum

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
1 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš
Centrum
pred 254 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 210 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne sme pre Vás pripravili na predaj jedinečnú stavbu, postavenú v srdci mesta Liptovský Mikuláš. Jedná sa o historickú budovu „Dom Stodolovcov“ s pamätnou tabuľou Aurela Stodolu. V pôvodnej stavbe tohto domu sa v roku 1859 narodil tento svetoznámi fyzik a technik.

Stavba prešla za posledné roky pod správu nového majiteľa rozsiahlou rekonštrukciou a je pripravená na nové využitie (napríklad ako luxusné administratívne sídlo, prípadne hotel ,penzión, objekt na prenájom a pod.), na čo ju predurčuje výborná poloha v centre mesta Liptovský Mikuláš. V jej tesnej blízkosti je známe obchodné centrum STOP SHOP Liptovský Mikuláš s väčšími i menšími obchodmi, reštauráciami a hromadným bezplatným parkoviskom.

Podlahová plocha je 865 m2 plus možnosť využitia podkrovia 300 m2. Celková podlahová plocha je 1165m2. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, dvojposteľová izba, oddychová miestnosť so stolnotenisovým stolom a biliardom, saunová miestnosť a niekoľko daľších miestností, ktoré sú pripravené na používanie podľa predstáv nového majiteľa. Dobovým schodiskom sa vychádza na horné podlažie, ktoré ponúka tri apartmány a jeden nadštandardne veľký byt. Toto podlažie ponúka aj ďalšie miestnosti pripravené na používanie. Apartmány sú plne zariadené a budova sa využíva ako penzión. Celková ubytovacia kapacita je 40 osôb.

Región Liptov sa stal najvyhľadávanejšou turistickou destináciou čo predurčuje nehnuteľnosť k veľkému progresu v oblasti služieb.Ak Vás naša ponuka zaujala, kontaktujte nás ešte dnes, radi odpovieme na Vaše otázky a sprostredkujeme nezáväznú obhliadku.

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.