Iné, Liptovský Mikuláš, Palúdzka, Palugyayho

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
9559 m
2
Vek stavby:  
< 50 rokov
okres Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš
Palugyayho
pred 85 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 60 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Alpia Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka jedinečnú investičnú príležitosť kúpy dvoch apartmánových domov, ktoré sú v súčasnosti využívané na nájomné bývanie, v zastavanej mestskej časti Palúdzka, na okraji obchodno – priemyselnej zóny, Liptovský Mikuláš. Nehnuteľnosti, v ktorých sa nachádzajú uvedené bytové priestory sa ponúkajú na predaj spolu s parcelou o celkovej výmere 9559 m2, ktorú využívajú obyvatelia bytov ako parkovacie státie pred bytovým domom, s kapacitou 25 parkovacích miest. Lokalita, ako aj pozemok sú predurčené k možnému podnikateľskému rozvoju. Aktuálne prebieha tvorba projektovej dokumentácie na podnikateľské zámery, ktoré Vám vieme priblížiť na osobnom stretnutí.

Apartmánový dom č.1

Trojpodlažná budova ponúka 17 apartmánov, má valbovú strechu - strešná krytina pozinkovaný plech RANILA. Obvodové steny zateplené s minerálnou vlnou ISOVER 150 mm, vonkajšie steny exteriérovou silikátovou omietkou. Okná plastové 2 sklo, dvere vstupné plastové, dvere interiérové drevené hladké. Ohrev TÚV a vykurovacej sústavy je zabezpečený cez výmeníkovu stanicu, kde ako zdroj tepla je využitý peletový kotol. Centrálne vykurovanie zabezpečené radiátorovými telesami. Budova je napojená na verejný vodovod, kanalizáciu, vybavená vzduchotechnikou.

Dispozične pozostáva z:

1. NP: 4 apartmány + 1 administratívny priestor

2. NP: 6 apartmánov

3. NP: 6 apartmánov.

Rekonštrukcia, ako aj kolaudácia apart. domu bola realizovaná v roku 2021. V apartmánovom dome je k dispozícii 11 - dvojizbových bytových jednotiek o výmere približne 50 m2 a 6 - trojizbových bytových jednotiek o výmere približne 64 m2, vybavené kuchynskou linkou a sociálnym zariadením s vaňou, WC. Energetická hospodárnosť budovy - B.

Technické údaje:

zastavaná plocha 490.42 m2

úžitková plocha 1152,24 m2

Apartmánový dom č.2

Šesť podlažná zateplená budova ponúka 34 - bytových jednotiek s orientáciou na V - Z. Strecha valbová - strešná krytina asfaltovaný plech. Vonkajšie omietky silikátové, zateplenie polystyrén 120mm. Schody sú betónové s povrchom z keramickej dlažby. Podlahy podľa účelu jednotlivých miestností (dlažba, plávajúca podlaha). Okná plastové 3 sklo, exteriérové vchodové dvere plastové, interiérové drevené hladké. Budova bola v minulosti využívaná ako administratívna budova. Jej konverzia na apartmánový dom bola realizovaná v roku 2016. V rámci prestavby bola realizovaná kompletná obnova inštalácií a rozvodov. Ohrev TÚV a vykurovacej sústavy je zabezpečený cez výmeníkovu stanicu, kde ako zdroj tepla je využitý peletový kotol. Centrálne vykurovanie zabezpečené radiátorovými telesami. Energetická hospodárnosť budovy - A.

Dispozícia apartnánového domu:1 NP: 4 byty a 34 pivníc,2 až 6 NP: 6 bytov na každom poschodí, o výmere približne 50 m2. Každá bytová jednotka pozostáva so spoločnej obývacej a kuchynskej časti zariadenej kuchynským kútom, samostatnej jednej miestnosti, kúpeľne s vaňou a WC.

V okolí je kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti sú detské jasle a materská škola, nemocnica s poliklinikou, dom kultúry, obchodné centrá, hotely, banky. Apartmánové domy sú prístupné z obslužnej cesty a zo štátnej cesty I/18., vzdialené 5 min cesty autom do centra mesta, 7 km od najväčšieho termálneho Aquaparku Tatralandia a Liptovskej Mary, 20 km od lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry. Dostupnosť Gino Paradise Bešeňová ako aj AquaCity Poprad zabezpečuje rýchle napojenie na diaľnicu D1, vzdialená len 2 km.

Vek stavby:
< 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Spôsob kúrenia:
Ústredné palivové
Výťah:
áno

Na mape: Iné, Liptovský Mikuláš, Palúdzka, Palugyayho

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.