Vyrobné priestory, Liptovský Mikuláš, Palúdzka, Palučanská

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
1193 m
2
Vek stavby:  
< 50 rokov
okres Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš
Palučanská
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 63 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom skladové, výrobné priestory, kontajnery, prístrešky, spevnené a parkovacie plochy na konci mestskej časti Palúdzka, Liptovský Mikuláš. Objekt je 24h strážený strážnou službou a monitorovaný kamerovým systémom. Počas prevádzkovej doby od 7:00 - 17:00 je vstup a vjazd do areálu zabezpečený SBS, mimo prevádzkových hodín prostredníctvom zariadenia, ktoré umožňuje otvoriť vstupnú bránu do areálu telefonickým volaním.

Ponúkame:Prvá hala je krytá, uzamykateľná o výmere približne 300m2, stropová výška 7m, výška vstupnej brány (dverí) 4m, spevnená podlaha. Napojená na elektriku.

Druhá hala taktiež krytá, uzamykateľná o výmere približne 280 m2, stropová výška 7m, výška vstupnej brány (dverí) 6m. Napojená na vodu, elektriku s vyšším odberom. Obe haly sú bez administratívnych a sociálnych zariadení. Každá so samostatným meračom odberu el. energie.

Plechové sklady každý o výmere cca 30 m2, lodný kontajner ako aj plochu na uskladnenie/zloženie materiálu, parkovanie alebo kamiónové státie.Cena od 17€ - 38 €/m2/rok (bez DPH) v zavislosti od výberu predmetu nájmu.

Vek stavby:
< 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Strážna služba:
áno
Elektrina:
áno

Na mape: Vyrobné priestory, Liptovský Mikuláš, Palúdzka, Palučanská

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.