POLYFUNKČNÁ BUDOVA MAKOV, 350 M2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
350 m
2
okres Čadca
Makov
pred 106 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 87 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj polyfunkčnú budovu v obci Makov, ktorá je vzdialená od mesta Bytča 20 km. Budova pozostáva z troch podlaží,s možnosťou prerobenia na menší penzión s reštauráciou, prípadne rekreačné zariadenie, administratívu. Dispozične pozostáva s 3 NP.

1 NP vstupná hala, 3 x kancelária, soc. zariadenie, príručný sklad a schodisko.

2 NP chodba, 5 x kancelária, soc. zariadenie a schodisko.

3 NP chodba so schodiskom, miestnosť údržby, elektrokotolňa a 2 x kancelária.

ČOV je spoločná pre celý areál colnice, správcom je obec Makov. Spoločný vodojem s úpravňou vody pre celý objekt colnice aj pre celú okolitú zástavbu RD, meranie je vo vodomernej šachte pred objektom.

Základy- monolitický železobetónový rošt na pilotách s vodorovnou izoláciou, stropy sú železobetónové dosky s rovným podhľadom v kombinácii s prefabrikovanými doskami Predos. Murované z tehál- Porotherm- 38cm, silikátová fasádna omietka Baumit, nie sú zateplené steny, posledný strop je zateplený- podhľad sadrokartón. Krov je väznicový, sedlový, vystužený oceľovým stužovacím rámom a krytá betónovou škridľou Bramac. Okná drevené EURO s ditermálnymi sklami, schody železobetónové. Podlahy, schodisko, sociálne zariadenia- keramická dlažba.V budove nie je podkrovie ani pivnice.

Elektrické vykurovanie pre budovu je možné zmeniť na plyn. Parkovisko pred budovou je samozrejmosťou. V obci je kompletná občianska vybavenosť. Energetický certifikát nebol predložený. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle +421 41/321 78 00, alebo mailom: dobrovodska@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: POLYFUNKČNÁ BUDOVA MAKOV, 350 M2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.