PREDAJ- výhodná investícia – Hotel, Penzión – okr. MALACKY

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
975 m
2
okres Malacky
Malacky
Malacky
pred 185 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 181 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predávame priestranný všestranne využiteľný a kompletne vybavený penzión na Záhorí v blízkosti obce PERNEK, iba 35 km od Bratislavy. Výhodný podnikateľský projekt s veľkými možnosťami využitia pre rôzne účely - možnosť upraviť na Dom pre seniorov, hotel, ubytovanie, spoločenské podujatia. Ideálne miesto v strede dediny, ľahko prístupné a v peknom prostredí.

Penzión je útulný, umožňuje rodinné bývanie, vytvára svojim usporiadaním pocit domova a peknými priestormi výborný pobyt. Veľká kuchyňa umožňuje kreatívnu tvorbu dobrých jedál a pre kuchárov kulinársky zážitok z varenia a veľká spoločenská sála o výmere 146 m2 s vysokými stropmi a javiskom umožňuje organizovať zábavy, svadby, promócie, rodinné oslavy, tanec, kultúrne podujatia, školenia, semináre a rôzne kultúrne programy pre cca 200 ľudí. Objekt umožňuje okrem ubytovania krásne prechádzky v krásnom prostredí neďaleko veľkého jazera – a v lete umožňuje kúpanie a v zime korčuľovanie.

Pre hudobníkov je tu aj nahrávacie štúdio, maskérne, šatne, posilovňa, ako aj individuálne ubytovanie. Unikátna možnosť organizovania skvelých koncertov. Pre milovníkov lyžovania je iba 10min. lyžiarske stredisko Pezinská Baba, pre turistov a cyklistov je krásna príroda a chodníčky v blízkosti Plaveckého Podhradia pod Malými Karpatmi a pre milovníkov hubárov sú tu lesy.

Ideálny objekt pre podnikateľov, ktorý im umožňuje veľké možnosti využitia a profitovania a pre klientov komfortné bývanie, príjemné posedenie v útulnej reštaurácii a prechádzky v okolí a kultúrne zážitky.

Novostavba, 3-podlažná budova , ZP 545 m2, ÚP 975m2 + garáž, pekný veľký pozemok 1487 m2. Na pozemku sú vybavené parkovacie miesta pre cca 18 automobilov s automatickou bránou. Penzión je napojený na všetky IS – elektrika, voda, plyn, kanalizácia, studňa. Vykurovanie zabezpečené plynovými kotlami a radiátormi. Strecha je sedlová škridla.

Penzión má 4 apartmány + 6 izieb (3 posteľové) – apartmány sú kompletne a vkusne vybavené a zariadené vrátane kúpeľní. V povalovej časti je predpríprava na ďalšie izby a apartmány

Súčasťou hotelovej časti je útulný vestibul, využívaný ako fajčiarska miestnosť pre labužníkov fajčenia.

Hotelová časť je vybavená miestnosťou pre upratovačku, sklad, kuchynku, recepciu.

Reštaurácia s barom a krbom má kapacitu 50 miest. Krb poskytuje príjemné posedenie v reštaurácii a zabezpečuje aj vykurovanie celého hotela, ako aj ohrev vody. Kuchyňa je kompletne vybavená nerezovým zariadením a náradím. Súčasťou kuchyne je samostatná miestnosť a WC pre personál, sklady so samostatným vchodom na zásobovanie. Vybavením je penzión schopný okamžitej prevádzky. Predáva sa aj so zariadením

Predajná cena 650 000 €

Radi Vám predstavíme unikátny zážitok z osobnej prezentácie výhodnej nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.