Prevádzková hala (bývalá závodná jedáleň) s pozemkami výmery 3079 m2, Malacky- Továrenská

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
1200 m
2
okres Malacky
Malacky
Pezinská
pred 185 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 180 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj objekt bývalej závodnej jedálne v priemyselnej štvrti Malaciek, na ulici Továrenská.

Ide o pôvodnú stavbu z 80-tych rokov, tehlovej konštrukcie s rovnou strechou, kompletne podpivničenou. Úžitková plocha haly je cca 1200 m2, celková výmera pozemkov je 3079 m2.

Hala je štvorcového pôdorysu, pozostáva z hlavnej sály a príslušenstva (toalety, bývalá kuchyňa, sklady, recepcia, ....) V suteréne sa nachádzajú rozsiahle skladovacie priestory (1200 m2). Hala je v pôvodnom, neudržiavanom stave, vyžaduje kompletnú rekonštrukciu.

Objekt disponuje všetkými IS, momentálne sú deaktivované. Energetický certifikát bude zabezpečený pri predaji, podľa konštrukčného vyhotovenia možno predpokladať zaradenie súčasnej stavby do energetickej triedy E.

Objekt disponuje vjazdom na pozemok a vlastným parkoviskom v nádvorí. Vysporiadané vlastníctvo, bez tiarch, k dispozícii IHNEĎ!

Názor makléra: Zaujímavý investičný objekt so širokými možnosťami využitia: výrobný objekt, showroom, veľkorysé skladovacie priestory, gastro zariadenie, nočný klub či hala na paintball. Ideálna poloha v priemyselnej štvrti, dobrá dostupnosť (blízkosť železnice a diaľnice D2), priamy prístup z hlavnej cesty a dostatok parkovacích miest predurčuje tento objekt na skvelé komerčné využitie.

Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1 reality. Zavolajte nám a dohodnite si poradie na prvé kolo obhliadok ešte dnes.

R1 reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Potrebujete úver?

Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:

1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností

2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.

3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní

4. províziu realitnej kancelárie

Za výhodnejších finančných podmienok poskytujeme klientom R1reality kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, ohodnotenie nehnuteľnosti, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, energetického certifikátu, posudky aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku, sťahovanie, upratovanie, maliarske práce, dizajnového návrhu pre Váš nový domov, výrobu, dodanie a návrh Vášho nábytku a pod.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Výťah:
áno

Na mape: Prevádzková hala (bývalá závodná jedáleň) s pozemkami výmery 3079 m2, Malacky- Továrenská

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.